vrijdag 27 mei 2016

Terroristen ziel ervaren; bezin eer je begint

Dit jaar werd in de lokale kindergarten een jongentje van  Tunesische ouders begeleid door een vaste begeleider. De jongen had ernstige gedrag storingen en zijn omgang met zichzelf en anderen werd streng begeleid.
Als ik zo keek was dit kind bezet door een terroristen ziel die een Arabische  zelfmoord aanslag had gepleegd. Het was niet zo moeilijk deze geest van dit kind te bevrijden maar weggaand werd het achtervolgd door honderden demonen. Nu is bekend dat als je het leven van iemand ongevraagd neemt, het slachtoffer wraakgevoelens heeft en blijft hangen bij de dader. Dat kan tot heel lang bij de dader in opvolgende incarnaties doorwerken.  Dit kind is nog niet hersteld want er zat nog meer bij.

We dienen ons te realiseren dat al die aanslagdoden of het de agressor is of het slachtoffer weer zeer snel kunnen incarneren en niet in die beloofde Arabische hemel komen. Datzelfde heeft plaatsgevonden na de 2e WO waarbij de terugkomst kans zeer hoog was en het leek alsof je omgeven was door geïncarneerde daders en slachtoffers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten