maandag 2 mei 2016

1 mei datum en Illuminati

“Belangrijke en opvallende gebeurtenissen op de 1e mei:

1 mei ca 300 na Chr. Oud-germaanse heidenen vierden in deze nacht het ‘huwelijk’ van Wodan en de Walkuren.
1 mei 1776 bij het Beierse Eichstätt, in Ingolstadt, een geheime orde opgericht van de Illuminati.
1 mei 1891 1e optocht, dag van de arbeid, revolutie, voor demonstraties van arbeiders gevierd door socialisme, anarchisme, nationaalsocialisme, fascisme en communisme. In 1889 werd dit besloten op het congres van het internationale socialisme te Parijs.
1 mei 1945 in de voorafgaande nacht, de Walpurgisnacht dus, pleegde Adolf Hitler zelfmoord. In de massahysterie daarna begingen duizend tot 2500 burgers zelfdoding. Dat gebeurde vaak per gezin, met vergif, de kogel, messen of door ophangingen. Hele groepen mensen liepen de rivier de Peene in en pleegden zo massaal suïcide.[9]
1 mei 1966 had Anton LaVey het ‘satanische tijdperk’ ingeluid, stichtte in de VS de eerste openlijke satanskerk.
1 mei 1976 werd in Amsterdam de eerste Nederlandse satanskapel ingewijd door ‘satansbisschop’ Maarten Lamers.
1 mei 1981 koningin Beatrix tekent de wet op de afbreking zwangerschap.


Walp(b)urgia, een vrouwelijke abt. Zij voerde een felle strijd tegen hekserij en tovenarij. Deze broer en zuster brachten tenslotte ook het evangelie in Beieren. In de kronieken over deze tijd wordt dit in het werk van Wallibald en Walburga in die landstreek, als een zeer grote prestatie beschreven. Het evangelie werd in Beieren namelijk sterker tegengewerkt dan elders, kennelijk omdat het land vergiftigd was met hekserij, toverij en duivelaanbidding.
Bonifacius’ nicht Walburgia eindigde kort na 776 haar welbesteed leven in dienst van haar Heiland als hoofd van een klooster in de Beierse stad Eichstätt. Omdat zij zich bijzonder onderscheiden had in haar strijd tegen hekserij en satanisme, noemde men haar later de ‘beschermelinge tegen de heksen’ en haar naam werd aangeroepen ter bescherming tegen het magische.
Men koos haar als haar naamdag: de dag ná de beruchte heksensabbat op de Bloksberg: de feestdag van het oude heidendom. Zo kreeg de eerste mei - van huis uit de belangrijkste heidense feestdag - de naam van Walburga. Maar de tegenpartij liet zich niet onbetuigd en ging in volle hevigheid door met het houden van de grote heksensabbat in de nacht van 30 april op 1 mei. Als tegenzet en wraak noemden zij voortaan deze nacht nota bene naar onze goede Walburga en zo ontstond de naam WALPURGISNACHT, welk tot in onze tijd in allerlei occulte kringen in ere is gehouden.Het is mogelijk dat de naam ‘Walpurgisnacht’ gezien kan worden als een verbastering van‘Walkuren-nacht’. Hoewel het oud-germaanse heidendom in de eerste eeuwen na Bonifacius
en        Walburga steeds verder werd teruggedrongen door de verbreiding van het christendom,

kreeg het oude satanisme een nieuwe impuls in de 12e eeuw, toen de Tempelieren-
Kruisridders de verering van de god Bafomet uit de Levant meebrachten naar het
‘christelijke’ werelddeel Europa. Hekserij, toverij en alchemie beleefden een nieuwe bloeiperiode. Precies 1000 jaar na Walburga’s verblijf in het Beierse Eichstätt, in 1776, werd op korte afstand van deze plaats, namelijk in Ingolstadt, een geheime orde opgericht, van een dermate boosaardige opzet en met een zó grote invloed tot op de dag van vandaag dat wij het een raadsel mogen noemen dit feit in vrijwel geen geschiedenisboekje tegen te komen. Het was alsof satan, na 1000 jaar christendom, zijn verloren rechten hernam op Beieren, de Walpurgisnacht en de eerste mei.

Adam Weishaupt   Doordat in 1784 een geheime koerier van de genoemde duivelse organisatie door de bliksem getroffen werd en de politie in zijn bagage vele papieren vond en deze aan de Beierse regering ter hand stelde, kwam aan het licht dat precies op 1 mei 1776, de geniale professor in het Canoniek Recht (Rooms Katholiek kerkrecht) aan de Jezuïeten-Universiteit van Ingolstadt, Adam Weishaupt geheten, de Orde van de Illuminati (verlichten, verlichte geesten) had gesticht als geheim genootschap in een ander geheim genootschap: de Münchense Vrijmetselaarsloge van het Groot-Oosten. Weishaupt was geheel doorkneed in de samenzweringstechnieken van de Jezuïeten, van welke Orde de stad Ingolstadt reeds lang een waar broeinest was.”
auteur: drs. W.J.A. Pijnacker Hordijk

Bron: https://stichting-promise.nl/eigentijds-occultisme/walpurgisnacht-belicht.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten