woensdag 20 juni 2018

vier cases van moeilijke woningen; geomantisch onderzoek

 Woningen kunnen in bepaalde situaties de levenskwaliteit behoorlijk ‘verzieken’.
 Vier cases

1. Negatief geworden natuurlijk yin acupunctuurpunt
een woning uit begin zeventiger jaren. Opgeknapt in een moeizaam verlopen verbouwing en vooral een problematische tuinaanleg.
Onttrekkende huizen bezitten vaak geen elementale kwaliteiten (de vier elementen) en zijn elementaar (demonisch) bezet. In dit geval was het een negatief geworden acupunctuurpunt, een natuurlijk ‘maanpunt’ waar de aarde omgevingsafval in opneemt. Door technische stralingen  van een radarbaan en een vliegtuig radarbaan was het een negatief punt geworden waarin het huis lag. Ze hadden buiten dan ook  last van kraaien en eksters die dergelijke kwaliteiten niet mijden. 
Deze voor menselijk toedoen veroorzaakte moeilijke kwaliteit werkte ook door in de tuin renovatie en vooral in de relatiesfeer van de hoofdbewoners.  Het werd een ’verdeel en heersplek’ i.p.v. haar natuurlijke potentie van ‘een rustplek waar de stromen elkaar ontmoeten’.
Na analyse volgt de renovatie en waren de vier element kwaliteiten weer aanwezig, waarbij een grote kei de aardehoek zal versterken en zwarte toermalijn het afvoerpunt weer blijvend kan laten stromen.

Het lijkt erop dat natuurlijke afvoerpunten op het aardoppervlak, kruispunten van technische stralingen banen aantrekken. Dergelijke natuurlijke yin punten kunnen alleen dat niet zelf ontladen. Daar is menselijk bewustzijn voor nodig om he afte voeren in  de aarde.

2. Karmische wraak effecten op huis
In een 17e eeuwse boerderij was in de voorhuishoek een ‘moordplek’ ,waar eind 16e eeuw een moord is gepleegd. Een zieledeel van de vermoorde spookte nog steeds rond, wraak belust en zorgde voor de huidige bewoonster allerlei onaangename verrassingen;  veel apparaten die stuk gingen, ongelukken, plotseling geduw vanuit het onzichtbare  en vooral dat het huis niet werd verkocht.
Wat wil namelijk het geval, dat degene die toen de man vermoorde nu de vrouwelijke hoofdbewoonster is. Haar man heeft in dit leven zelfmoord gepleegd deels om zijn verhulde schaduwleven met gokschulden in de onderwereld te ontlopen. Toen was hij de man die beroofd was en nu in dit leven heeft hij zijn vrouw  letterlijk haar kapitaal ‘leeggeplukt’.
Nu ze zich heeft verzoend met haar verleden hoop ik dat het huis nu eindelijk eens verkocht kan worden.

3. Versterking van verschillende negatieve punten
Negatieve punten kunnen met elkaar in een gebied een versterking geven. Of zoals een vriend het zei: ten minste vier negatieve elementen geven 5e essentie punten in het negatieve van technische krachten.
In een oud stadje waar je naast snelweg , zendmast, politie zender, chemisch bedrijf en een ondergrondse hoogspanningskabel  zijn de bronpunten van negatieve elementen die elk een bepaald aura hebben en met elkaar reageren tot een hogere negativiteit. In dit geval tenminste drie spiraalvormige punten, die tot boven de aardatmosfeer uit tronen.  Deze overstijgende punten hebben ook weer een negatief beladen aura veld.
Hij merkte wel op dat bij een huisonderzoek de velden in de omgeving kleiner worden daar hij op het betreffende erf de knooppunten ontlaadt naar de aarde toe.

Technisch kunnen we dergelijk negatieve punten ontkrachten, afvoeren, doch dat kan en mag alleen als de veroorzaker van het leed daarom vraagt.  Zij dragen de causale verantwoordelijkheid van het subtiel aangedane leed en zitten met de niet herkenden vervloekingen van de grote Natuur.

Het enige dat je kunt doen is op je erf de boel ontstoren dan wel verhuizen.

4.  De schaduwkant van een zonnecel op je dak
We keken even naar een huis in een woonbuurt met zonnecollectoren.  Deze dakconstructie geeft in de omgeving een groot negatief veld/aura waarin een spleetoog buitenaardsen de menselijke energie roven van de bewoners van het collector dak maar ook in het veld. Deze menselijke leven aether slaan ze op maar mogen het pas gebruiken bij het sterven van de mensen zelf. Dan wordt het gebruikt voor hun genetische experimenten van kloonmensen.
Niet erg fris zijn hun praktijken en de ogenschijnlijk mensen die met de beste wil hun groene energie in hun huisomgeving plaatsen zijn zich niet bewust van de schaduwkant, het negatieve cadeautje van deze technische apparatuur.
Wilt u uw woningen eens laten onderzoeken en reinigen –house cleaning- neem eens contact op. Ook onverkoopbare panen kunnen verkoopbaar gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten