woensdag 17 juli 2019

BwM’er: wordt nu eens een bewust wakker Mens


Al enkele jaren wijst m’n vriend op het gebeuren dat we in een nieuwe fase van subtiele bezetting zijn gekomen en de mens in een nieuwe technologische bezettingsfase is gekomen. Eerst was de westerse mens bezet door haar collectieve christelijke religies en nu door technologisch materialisme. Beide hebben ze gemeen dat ze planeet onvriendelijk zijn, onderdanen zoeken, indoctrineren en afhankelijkheid creëren en niet willen dat je een bevrijd individu wordt.

We spreken hier van een proces van ‘denaturering’ van het aardoppervlak in gebalde menselijke populatie centra. In de middeleeuwen is dat al begonnen in de steden waarbij zij subtiel energetisch en materiaal het buitengebied leeg trokken. Een proces dat mondiale vormen heeft aangenomen.


 proces: de put in

Hierbij de ‘de zeven nieuwe smarten’ die ons parten zal gaan spelen.

1. De antenne-mens
Door het gebruik van internet en mobiele telefoon is er een nieuw type mens ontstaan met een zwarte bol boven het hoofd met een zwarte antenne, die aangestuurd wordt door het type onvrij makende buitenaardsen.

2. Overstijgende negativiteit
In gebieden met subtiele negativiteit ontstaat door interactiviteit met andere subtiele negativiteit een overstijgende negativiteit waarin heel technologische buitenaardse wezens wonen die invloed hebben op de vrijheden van het mens-zijn. Hij nam dat waar in een nieuwbouwwijk in het Gooi dat op zo’n overstijgend negatief veld staat.


3. Regeneratieve Natuurprocessen worden verstoord
Het netwerk van masten van zendmasten zorgt er voor dat kristallisatie processen in de atmosfeer worden verstoord en daarmede de reinigende werking van ons leef veld door aether krachten.
Ook in de aarde ondergrond wordt door wateronttrekking, lozingen, delfstoffenwinning, aardwarmte onttrekking de aardebovenlaag verstoord die reageert op deze verandering door terugtrekking van voor de mens vitale aardevelden.

3. Oude natuurwezen soorten trekken weg naar belevendiger streken
Oude subtiele natuurwezens trekken zich terug in landelijke gebieden en bij voorkeur waar de mens minder actief is, dan wel in de aarde of hoog in de atmosfeer.
Ik merk dat recent bij mijn onderzoek naar bijzondere sferen in het Friese gebieden.

5. Minder aetherkracht
Het menselijk veld wordt steeds meer belast en minder vitaal met minder natuur aether, waardoor de mens minder wakker en bewuster kan worden. Ook in landbouwgebieden waar chemisch gespoten wordt trekt de aarde aetherkracht weg.

6. Elementen lozer leven
De mens is meer een meer een stadsmens en binnen mens en onttrekt zich bijna volledig aan buiten fenomenen.
Het direct contact met de elementale krachten als echt vuur (zon, maan, sterren), pure aarde, schoon water en schone lucht wordt steeds zeldzamer.

7. Doorstraalde huizen
Onze woningen zijn energetisch overbelast, hebben een te chemisch binnenklimaat  en zijn doorstraald met wifi en andere velden. De genezende diepe slaap kan vaak niet optreden.

Een andere natuurwet die voor het voorgaande geldt heet; voortdurende verarming leidt tot revolutie (uitspraak van Marx?). Aan elk proces komt een keer een ommekeer. Begin nu met je om te draaien!

met dank aan vrienden.

 oude klankruimte volgens geomantische principe's in kathedraal van Wells


Geen opmerkingen:

Een reactie posten