maandag 28 december 2015

Subtiel leven in en om het huis


In de middag wat lokaal onderzoek gedaan op de hof van Schirnding. Daar is een uitstroom in de aarde die de hof voedt met oerkracht.  Bij deze opening zitten altijd kabouters die in de aarde een gemeenschap hebben.  De laatste tijd merkte ik dat ze minder aanwezig waren in het huis zelf. Dat heeft deels te maken met het gebruik van Wi-Fi in huis en deels met heftige emoties waar ze moeilijk tegen kunnen.  Het  Wi-Fi gebruik begrens ik nu dagelijks.  Gelukkig is ook dat  de Wi-Fi niet doordringbaar in het onderaardse deel van het huis,  zodat ik ze daar kan leren minder bang te zijn voor de hoogfrequente technische trillingen  en de emotionele mens. Een oud gebruik moet ik weer in eer herstellen door ze dagelijks te laten mee-eten met de warme pot. Dat schept weer een nieuwe band!

Interessant is ook dat achter dit volk weer een reuzenvolk leeft,  die ik al lang heb waargenomen rondom het huis en het als zodanig bewaken. Zij zijn blij met onze komst hier. 
Achter de reuzen leven de draken, die niet bovenaards komen en verbonden zijn met het element goud.

Al deze wezens elementen leven van het daarachter levende Goudlicht in de Aarde, het Aardevuur dat zich hier relatief ondiep manifesteert. 
Opmerkelijk dat de dwergen gevoelig zijn voor hoogfrequente straling en de reuzen minder, de draken in het geheel niet en laat staan het Aardelicht.

De nieuwe houtoven die de centrale verwarming voedt, rookt  uitbundig en het wordt nu zelfs in de gangen wat warmer. De vuursalamander van het oven vuur is ingewijd en verbonden  met andere subtiele vuurbronnen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten