maandag 7 december 2015

You have to know historie to understand the now

Deze morgen zat ik voor de grote houtkachel te mijmeren en de vraag kwam op: wat maakt dat hier zoveel polariteit is in het menselijke en zoveel depressiviteit?
M’n aandacht ging naar een groot subtiel veld boven de aarde en ik probeerde het te zien en te onderzoeken.  Het is  een heel oud water-vuurwezen dat in de zomer in de aarde leeft en in de donkere tijden, zoals nu, boven de aarde zijn territorium heeft. Opstijgen en indalen is een bekent fenomeen van wezenssoorten.  Om een indruk te krijgen van de grootte van dit wezen betreft het ongeveer maximaal 60 m hoogte met een oppervlakte van enkele tientallen kilometers.  Ergens heeft het zijn voedingspunt dat een negatief acupunctuurpunt is geworden.
Het bezet mensen in het bovengebied en onttrekt levensenergie waarvan het zelf leeft.

En hoe is het nu met dit wezen? Ingedaald!

Maar wat heeft iets in het menselijke dat wezen wakker gemaakt dat het uit de diepte van de aarde naar de oppervlakte is gekomen? Strijd! Slagvelden!


"Seinerzeit waren es Hussiten, Kroaten (1632) und Schweden, die über den Pass von Schirnding kamen. Die heiß umkämpfte Heerstraße wurde von Schirndinger Bürgern und deren Nachbarn verteidigt, was hohen Blutzoll forderte. Auch heute ist der Grenzübergang Schirnding eines der bedeutendsten Tore nach Osten.

Der zum Markt erhobene Ort Schirnding hatte schon immer als Tor zum Osten eine herausragende Bedeutung. Über zwei Grenzübergänge zur CS an der Bundesstraße und am Bahnhof wird der erheblich gestiegene Güter- und Reiseverkehr abgewickelt.
         Bron: locale historie
….vorige week was hier een Duitse man, die meldde dat hij veel gereisd had en steeds op slagvelden zijn bivak had. Hij vertelde ook dat hij dat hier ervaarde… Dank voor de boodschap!

…...één daad, hoe klein ook,  is nodig om een oud strijdveld weer te activeren……..
  De tegenkrachten zijn momenteel specialist om via IS de oude onverwerkte       strijdvelden weer te reactiveren.

Het subject objectiveren is een must om bijvoorbeeld het hedendaagse als onverwerkt verleden te onderzoeken
dat persoonlijk, collectief of zelf planeet eigen karma is.
Het  persoonlijk onverwerkte reactiveert  steeds het collectieve en omgekeerd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten