dinsdag 26 april 2016

Werkelijkheid beleving

In april/mei  zijn er weer een inspiratieve bijeenkomsten in Amsterdam en in Giessenburg waarvoor ik je van harte uitnodig!


 Inhoud
Voor wie is geïnteresseerd in Gaialogie en een eigentijdse ervaring, is een maandelijks programma  beschikbaar. Op deze bijeenkomsten komen aan de orde: actuele thema´s over Nieuwe en Oude Aardse subtiele fenomenen, vragen die leven, uitwisseling van inzichten en het thema van  deze maart maand;  thema  Werkelijkheid beleving.

Is onze waarneming voorbepaald door ons ingebakken (wereld)beeld, dat de zoekmachine in ons aanzet tot zintuiglijke waarnemingen dat we dan voor waar aannemen (binnen bepaald buiten)? Of zijn er andere werkelijkheid bepalende buiten factoren die ons iets willen voorschotelen bijvoorbeeld via Mindcontrol?
De huidige schijnbare overdosis aan ‘negativiteit’, leed, voedt iets, en zet aan tot iets.  Onderzoek naar wat Werkelijk Waar is met verschillende oefeningen, en het ervaren van de oude beeldspraak van Plato van de grotervaring.Zondagavond  1mei  Amsterdam:  
      -  Ontmoetingsplaats:  Annette van de Lang,  PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam, tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@online.nl

- Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur, bijdrage; 20 euro dan wel naar ‘vermogen.

Dinsdagavond 3 mei, Giessenburg:
- Ontmoetingsplaats:   Bovenkerkseweg 32, 3381 Kb Giessenburg  tel.  0184-651222. Mailadres: info@gaialogie.nl
Tijdstip:  19,45 – 22.00 uur, bijdrage; 20 euro dan wel naar ‘vermogen’


Graag tot weerziens op deze bijeenkomsten en meldt even van te voren of je komt.
     En Gasten zijn van harte welkom! 

Je kunt deze mail ook doorzenden aan een belangstellende. Bij voorbaat dank!* Gaialogische ervaringstochten
zaterdag 30 april: de alchemie rond kasteel Waardenburg
zondag 1 mei: het oude eiland Schokland geomantisch ervaren


Geen opmerkingen:

Een reactie posten