zaterdag 11 juni 2016

vervolg

Zaterdag.
Het heeft gewerkt de ingrepen tegen de hartenergierovers. De kleine en Nadine die naast haar slaapt, hebben een goede nacht gehad.

Echter het onderzoek gaat verder.  Hart-energieroof kan namelijk op vier niveaus plaatsvinden:
1.     op  ‘zichtbaar’ eerste blik niveau; dat was een veld boven het hospitaal
2.     op verborgen subtiel niveau onder het gebouw een schimmelachtig draden systeem
3.     op ‘nog niet zichtbaar subtiel niveau’ in het gebouw zelf dat loopt via het fijndradige elektriciteit netwerk . Als je het even ontkoppeld wordt het pas zichtbaar. Het elektriciteiten netwerk is net als het handi-netwerk een optimaal beïnvloedingen dooraderings systeem
4.     in een andere dimensie; ziet eruit als een bol om het gebouw heen

Dergelijke onderzoeken kun je ook bij jezelf doen als het gaat om energierovers of bij specifieke kwaliteiten als helderheid, wakkerheid, afleidingen, liefde, verbondenheid e.d.
Rovers maken vooral gebruik van wondplekken, bestaande uit grote tot micro wonden. In een ziekenhuis is een klein prikje al een toegang waar de eigen energie zich uit kan terugtrekken en vreemde velden zich mee kunnen verbinden.  Dat kan er voor zorgen dat je uit een bepaald gedeelte van het lijf uittreedt.

Die onderzoeken kunnen dan gedaan worden; 
- hoe groot is de intreding/uittreding. Bij uitreding komt gelijk wat anders in dat meestal lager van bewustzijn is. Mensen met veel onverwerktheid zijn een plaag, en de pest voor de omgeving daar lagere werkelijkheden zich via hen manifesteren. Deze onverwerkten zitten gevangen in hun niet te beheersen reacties die reacties oproepen willen.

-  hoe staat het met de polariteit van het mannelijke en het vrouwelijke stuk. De huidige generaties na de 2e W.O. hebben mede de opdracht om hun tegenpool te ontwikkelen. Bij de man zijn vrouwelijkheid, in de eigenheid staan, en bij de vrouw de mannelijkheid; in de wereld staan.

-  en hoe staat het met de vier elementen in het lijf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten