maandag 28 augustus 2017

Gevaar van het Grote Werk


In 1937 werd de Franse atoomspecialist Jacques Bergier, die bezig was om atoomwapens te ontwikkelen, opgezocht door één van de laatste alchemisten van de moderne tijd, Fulcanelli. 
Hij kreeg de volgende waarschuwing, die hij erg serieus nam en later publiceerde; "Je staat aan de vooravond van een grote, succesvolle doorbraak, tezamen met andere wetenschappers in de rest van de wereld. Maar sta me toe je te verzoeken zeer, zeer voorzichtig te zijn. Ik waarschuw je. De bevrijding van atoomenergie is gemakkelijker dan je denkt maar de radioactiviteit die dit veroorzaakt, kan de aardse atmosfeer in zeer korte tijd, hooguit een paar jaren, totaal vergiftigen. Sterker nog, de atoombommen zullen in staat zijn met slechts enkele korrels volledige steden te vernietigen. Ik vertel je dit als een feit; de alchemisten wisten dit al heel lang. Ik zal geen poging doen te bewijzen wat ik je zal zeggen maar ik wil je vragen wat ik je zeg over te brengen aan mijnheer Hellbronner (een groot atoomgeleerde). Het geheim van alchemie is dit; er is een manier om materie en energie te manipuleren zodat je, wat moderne wetenschappers
"een krachtveld" noemen, kunt creëren. Het veld reageert op de waarnemer en plaatst hem in een geprivilegieerde positie. Oog in oog met het universum. Vanuit deze positie heeft hij toegang tot de werkelijkheid van tijd, ruimte, materie en energie, die normaal verborgen is. Dát is namelijk het Grote Werk…"


Bron: http://www.geertkimpen.com/newton-alchemie.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten