donderdag 24 augustus 2017

Op stap met gaialogie beleversOnlangs een intensieve mooie week gaialogie gegeven in het Fichtelgebirge voor  deelnemers van het eerste jaar van de Nederlandse leergang gaialogie. Het leren subtiel waarnemen en subtiele wezens sferen ervaren. Ook de illusie van het materiele ontmaskeren zoals van een belangrijke katholiek heiligdom in Waldsassen , een spiksplinternieuw nieuwe thermen in Weissenstad en oude badplaatsen in het Boheemse, zoals Marienbad en Fransisbad die alle meer demoniserende aspecten hebben: je wakkerheid en levens energie nemen en subtiele bijlagen geven. Doch ook daar verborgen schone dat verplaatst is, verdreven maar nog steeds springlevend en vooral het Nieuwe in de sferen in zich kan dragen.
Mooie ervaringen met nieuwe en oude sferen van bergen als de hoofdberg Schneeberg en steen _(ondermeer de Pleiadenfels), planten-  en paddenstoel plekken.
Het eigene zoeken in het natuurlijke, een weg voor zoekers die vinden. Vooral ook het herkennen van de eigen illusies, zoekwegen, en maskerades. Dank vrienden.


In het najaar start een nieuwe eerste jaars leergang. Heb je belangstelling, laat het me snel weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten