donderdag 31 augustus 2017

afnemende maan therapie

Vandaag moest ik even naar de huisarts voor een kleinigheid.  Mijn zoontje had een ingekapselde verontreiniging onder zijn voeten Interessant dat de op leeftijd zijnde arts vertelde dat een goed middel is om bij afnemende maan de eigen urine met een watje op de plek aan te brengen en vervolgens verbinden. ‘Afnemende maan is in algemene zin goed voor loslaten’. We kregen ‘natuur’lijk ook een ander natuur heilmiddel; zwarte zalf.

Meest vraag ik hem ook hoe het met de lokale klachten piramide is. ‘Heel veel momenteel,’ was zijn antwoord.
 Een Hollandse heler vertelde me gisteren nog dat vooral in het heupbereik, en onderrug  momentaan klachten ontstaan door de algemene veranderingen in de sferen. Dus mocht je daar pijn ervaringen hebben,  dan is het ook een kwestie van doorademen en zo laten. Het menselijk systeem is aan het veranderen en dat heeft groeipijnen.

In m’n woonomgeving liggen ook drie Tsjechische natuurheilbaden; Karlsbad, Marienbad en Francisbad. Daar kun je op heel veel plekken water drinken voor elke klacht die er is. Een gezonde wijze van natuurheling en prachtige energetische plekken van watervuur kwaliteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten