vrijdag 10 november 2017

'Stone on the road'" Bewuste steen plaatsing voor albedo fase

Eerder melde ik de vondst in 2014 van een bijzondere steen van chroomijzer in m’n tuin. Opmerkelijk is vooral het hoge chroom gehalte van meer dan 80 procent. De steen kan niet natuurlijk in de ondergrond van m’n tuin zijn gekomen, maar is daar bewust ingebracht. En…ik vond het niet zonder reden!

Hoogstwaarschijnlijk is deze bijzondere steen door een ‘Probier Meister’, uit Moravië hier gebracht. Moravië is een regio in Midden-Europa en een van de drie historische landen (naast Bohemen en Tsjechisch-Silezië) van Tsjechië.   
Dergelijke werkreizigers leerden hun vak als alchemist door rond te reizen en proeven te doen in het landschap om bijvoorbeeld de kwaliteit in een regio te veranderen. Hij kwam hier rond 1400 langs door de pas van Schirnding, de toegang tot het bijzondere gebied het Fichtelgebirge.

Het steenwezen geeft aan te komen uit de Karpaten waar iemand het gevonden heeft en het hier heeft gebracht. De chroom kwaliteit miste dit gebied wat te saturnaal werd. Door bewuste plaatsing komen bepaalde zuiverende sterrenbeeld kwaliteiten terug in het gebied. Net als mensen geboren worden in een bepaald gebied, dan wel verhuizen om de status quo te veranderen!

Laat ik een recent voorbeeld van een dergelijk bewuste energetische ingreep in de omgevingskwaliteit benoemen.

Een vriend van een vriend gaat  momenteel naar  Nagasaki in Japan en hij krijgt een steen mee om op een bepaalde plek in te graven.  Deze uitgezochte steen  brengt de nog in de lucht aanwezige  ioniserende kernbom straling in de aarde.  Via  google earth is de plaats getrackt.  Een plaats waar Nederland in het verleden ook een bijzondere handels relatie mee had!

Nagasaki is vanouds een havenstad. In de baai van Nagasaki lag het kunstmatige eiland Dejima (ook Deshima gespeld), waar aanvankelijk de Portugezen en later de Nederlanders handel dreven met Japan. Nagasaki was vanaf midden zestiende eeuw de stad waar de missie van de jezuïeten in Japan het meeste succes had. De shogun beval in 1614 de uitzetting van de missionarissen, Dat bevel werd maar gedeeltelijk uitgevoerd, maar van 1623 werd een beleid gevoerd gericht op vernietiging van het christendom in het land. Omdat de Nederlanders geen andere intenties hadden dan handel drijven en hielpen bij het verjagen van andere christenen mochten zij op Dejima blijven varen. Van 1641 tot 1853 was de Nederlandse handel via Deshima het enige Europese contact met Japan.
Drie dagen na de atoombom op Hiroshima wierpen de Verenigde Staten op 9 augustus 1945 ook op Nagasaki een atoombom, genaamd Fat Man. Het doel van de bom was eigenlijk het verwoesten van de stad Kokura, maar deze stad was bewolkt en daarom ging men over naar het tweede doel, het industriële gebied van Nagasaki. De bom explodeerde 469 meter boven de voorstad Urakami en maakte in totaal bijna 150.000 slachtoffers (74.000 direct omgekomen doden en 75.000 gewonden). Nog jaren later eiste de ioniserende straling die vrijkwam uit de bom nog veel slachtoffers. Na deze tweede atoombom capituleerde Japan. De stad Nagasaki werd na de oorlog weer volledig opgebouwd. (wiki)

En hoe nu verder met de steen? Het is een leermeester die me laat zien hoe het bepaalde kosmische instromen aantrekt en na deze leerperiode krijgt het een special plek in een muurnis, die ik nu aan het afronden ben.

De muur krijgt overigens ook een ‘uitpuilende steen’ om een bepaalde luchtsfeer aan te trekken. Ook een oude techniek die Egyptenaren, Romeinen en middeleeuwse bouwmeesters praktiseerden en bijvoorbeeld te zien is in Avignon.

Heb je belangstelling voor gaialogie in een leergang laat het me weten.
met dank aan m'n vrienden die me inspireren met hun opmerkingenGeen opmerkingen:

Een reactie posten