zaterdag 21 april 2018

Innerlijke vrouwelijkheid of mannelijkheid afgepakt door ouders

Al lang ben ik geïnteresseerd in het fenomeen van afgepakte geeststukken door ouders. M’n vriend noemt dat steeds en geeft het volgende beeld. Als één of beide ouders incomplete geboren worden zoeken ze hun compleetheid bij hun kinderen. Incompleetheid in de zin dat bepaalde mannelijke of vrouwelijke eigenschappen onbewust worden ‘gejat’ om zichzelf aan te vullen. Heeft een moeder/moeder bijvoorbeeld een te geringe innerlijke mannelijkheid  dan kan ze dat afpakken van haar zoon of dochter. Immers elk kind heeft beide aspecten in zich, ongeacht de lichamelijke aard. En het kind blijft zitten met een incompleetheid. Onbewust houdt de moeder/vader dat achter om het voor zichzelf te gebruiken omdat ze het zelf ook mist door beschadiging en kan zo het gevoel hebben dat ze weer compleet is.

Dus esoterisch is het mogelijk te kijken wat van je totale mannelijkheid en vrouwelijkheid is afgepakt/gestolen en door wie en waar in het aura het gat zit.
Volgens mijn vriend treft hij het aan bij 20% van de mensen.

De missende stukken kunnen door bewustzijn weer worden terug gehaald na te zijn gezuiverd. Dat geeft weer ‘aarde aan de persoon.

Overigens als een ouder het bij een kind doet, is het een spiegel voor de persoon die het ondergaat. Deze kan in een ander leven hetzelfde in de materie hebben gedaan en geeft zo onbewust toestemming om het ook met hem/haar te doen.

Afgepakt kan overigens  ook worden levenskracht, Odkracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten