zaterdag 4 augustus 2018

Kom op broeders en zusters, wordt wakker en help


We zijn op stap naar een oude plaats, een rots bestaande uit Kristal met rozenkwarts; de rozenkwartsrots van Pleystein.
Onderweg meldt hij; het weer is uit z’n lijf. Ik zie dan zelf dat de weergeesten buiten de aardatmosfeer zijn gegaan.

Op de terugweg hebben we het over een geheel ander fenomeen: hemellichamen  kunnen ook uit hun lichaam zijn, net als de mens.! Welke? Schrik niet; deze aarde, planeet Terra, de maan,, Jupiter en de zon!

M’n bron meldt dat hij al gewerkt heeft aan de maan. En de oorzaken liggen volgens hem steeds bij ons mensen, ons handelen met de Natuur door een heilloze weg in te slaan van gebruik en misbruik van slechte technologie en het grote vergeten dat alles twee zijden heeft; een goede en een nare zijde.

Ik ben bedroefd, daar ik weet hoe het is uit het lijf te zijn en overmeesterd te zijn door externe krachten, die niet thuishoren in het lijf. Of het nu mijn lijf is, het weer, deze planeet, de maan, de zon of een andere planeet. Het is niet voor niets dat het nu zo’n extreme klimaat  hitte is gekomen. Overal op deze planeet brand het, letterlijk en figuurlijk.

En kunnen andere stelsel ook invloed op de aarde uitoefenen. Wel degelijk in positieve maar ook in negatieve zin, zoals in het sterrenbeeld slang.

Morgen vroeg de zon eens gedenken, de maan, deze planeet en haar helpen weer in het lijf te zijn door eigen voorbeeld.

Met dank aan m’n wakkermaker, die oude wijze!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten