vrijdag 4 oktober 2013

Modern gemaakte ‘labyrint ziekte’




Overal in het landschap zie je door huidige energetici aangebrachte oude structuren weer opdoemen, zoals labyrinten. Laatst kreeg ik een vraag van iemand hoe het komt dat  haar ervaring in zo’n nieuwe gemaakte labyrint structuur  niet klopt.

Het volgende;
-         -   - Labyrinten werden voorheen door energetici aangebracht op natuurlijke plekken die van onderuit een labyrint energie gaven en deze lokale  subtiel waargenomen structuur werd vorm gegeven. Een van binnenuit komende plaatsgebonden structuur vormgegeven in materiaal die de plek aangeeft.  Vervolgens op de juiste wijze beheerd in de tijd en dan klopt het.

-           Hedendaagse nieuwe structuren zijn meest op een plek gelegde structuren,  naar een model van elders,  die geen relatie meer hebben met lokale subtiele gegevenheden, zoals opstijgende energie, verbinding met boven, en aanwijzingen door de plaats zelf.  Oude plekken werden door schouwende energetici immer gecontroleerd dan wel beheert door juiste krachten.

Dat heeft tot gevolg dat de nu nieuwe aangelegde naar voorbeeld van oude structuren:
-       - de opgelegde vormkracht in strijd kan gaan met de subtiele lokaliteit. Ik noem dat ‘subtiele Mindkolonisatie’, dat je bijvoorbeeld ook aantreft bij gebruikers van feng-shui ideeën;
-       -de door mensen subjektief ervaren gemaakte vormkracht wel doorwerkt in hun systeem als bevrijdings fenomeen;
-       dat de plek bezettingskrachten aantrekt die de mens een positieve ervaring kan geven aan de ene kant, doch een verborgen verraderlijke nemende  soms blijvende koppeling geeft. Dat tref je bijvoorbeeld ook aan bij ‘moderne’ inwijdingen, leraren en goeroes,  cropcirkel fenomenen e.d.

Dus als je in een nieuw aangelegde structuur komt als een labyrint, pas op en wees helder wat er kan gebeuren; ‘mind over matter fenomenen’, bezetting en ontzetting. Goede plekken om je te testen of je met de hedendaagse verleidingen kunt omgaan.

Mijn advies; ga liever gewoon de vrije natuur in die veel meer authentieke ervaringen kan geven. En bevrijd vooral de natuur van overbodige kopie vormkracht uit andere tijden; dekoloniseer deze vierde dimensie gedragingen! En wordt vooral eigentijdser en laat de old-age los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten