donderdag 12 oktober 2017

Het ‘blubbert hier’ direct aan de oppervlakte van de ‘adem van het ‘magma’ met Licht dat geen schaduw kent

Beroemde badplaatsen liggen vlakbij  m’n verblijfplaats in Schirnding, zoals oostelijk de Boheemse driehoek van  Karlovy Vary (Karlsbad), Mariánské Lázne  ,(Marienbad) oder Franti¨kovy Láznì (Franzensbad),  maar ook noordoostelijk de Saksische kuurbadplaatsen   Bad Elster en Bad Brambach  evenals zuidelijk het Sibyllenbad in het Oberpfälzer Wald.  En niet te vergeten de twee drinkbronnen in Hohenberg en Kothinger Bibersbach!
Al deze bronbadplaatsen hebben hun bestaan te danken aan de mineraalwateren met kooldioxide. Dit gas komt aan de oppervlakte door de magmatische activiteiten in de ondergrond van het Eger Becken, een inzakking in de daar verzwakte aardkorst aan de west Boheemse kant.
Regelmatig zijn hier aardbevingsgolven, die mogelijk een gevolg zijn van drukverschillen in de gasondergrond van kooldioxide op een diepte van 6 tot 14 kilometer.
De aardkorst met hier een dikte van ongeveer 30 kilometer is in dit Eger Bekken relatief zwak en door de kloven kan het magmatisch gas door opstijgend magma naar boven komen in de vorm van water- of modder muffetten zoals bij Soos. Door het opstijgende gas worden talrijke mineralen uit de ondergrond meegenomen en dat geeft een rijk scala van heel makende waterbronnen. Het is hier een  ware rijkdom aan kwaliteiten van de aarde ondergrond en vooral haar magmatische kwaliteiten!


Gisteren was ik weer even in Bad Brambach en mocht nu de subtiele boven kwaliteiten ervaren. Een ware weldaad voor het eigen systeem.
Ook een ontmoeting met ondermeer ‘de God van Bad Brambach’ die aangaf: ‘noem me een helende god uit de Ruimte hier naar toe gekomen.’ Het heeft goddelijke Licht dat geen schaduw kent dat ook in ons is.


…..Als je wat wilt leren
Moet je sterven
Niet in het fysieke maar in het geestelijke….


Geen opmerkingen:

Een reactie posten