maandag 9 oktober 2017

radonwezen


Ervaring in 7 oktober 2017 Bad Brambach, 25 km van me vandaan

Duidelijk was in m’n vooronderzoek  dat de subtiele kwaliteiten zich  in het kuur park bevinden daar waar de bronnen aan de oppervlakte komen. De belangrijkste en radio actiefste bron van Duitsland is de Wettinquele, rijk aan radon gas, die ‘omfast’ is door een markant mooi bouwwerkje waar je rustig kunt drinken. 

De kwaliteiten zitten hier vooral  in de ondergrond
- eerst een bronwezen
- daaronder een groter radonwezen met essentie in zijn midden.
- daaronder een hoofdgeest met grote helende kwaliteiten

Als ik het terrein opkom ervaar ik een tinteling in m’n hele systeem. Het is hier duidelijk lichter van aard. Het ogenschijnlijk onzijdige radonwezen is zeer behulpzaam en een vuurluchtwezen. Radon behoort tot het element lucht –edel lucht- en het vuur is edel vuur.  Vooral vastzittend zwart afval in het subtiele aarde lichaam onder me kan het vrijmaken.
Het radonwezen zelf komt uit diepere lagen om mensen te genezen.  Het reinigt niet alleen het etherische lichaam – het etherische dubbel-  maar ook het astrale.


Verder onderzoek zal nieuwere aspecten aan het licht brengen. ‘n ervaring is dat bij een tweede en vervolg onderzoeken andere aspecten aan de ‘bewustzijns oppervlakte’ komen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten