zondag 13 november 2016

Operatieve toegangen van andere werelden; de tandarts

Laatst  werd mijn oudste dochter een melktand operatief verwijderd in een gespecialiseerde kliniek.  Ze kreeg een narcose en was ongeveer 15 minuten weg.
Tijd om weer alert te zijn.
Ze had vooraf al aangegeven dat ze geen narcose wil, maar we hadden niet veel keuze.  Eigenlijk hadden we het haar niet moeten vertellen omdat oude herinneringen  - sterf ervaring/bijna dood ervaring- dan niet vooraf geactiveerd worden. Dat maakt de angst alleen groter. Ze was dus ter plaatse in paniek.

Op een afstand moest ik erbij zijn om te voorkomen dat er zielenroof, energieroof dan wel  bezetting optreedt van dan ons dan willoze kind Vooral de anesthesist was hier het probleem daar hij het onbezoldigde kanaal is van verbinding met de andere negatieve wereld. Als tegenprestatie ontvangt hij in de materie werk, inkomen en cadeaus. De vrouwelijke tandarts die de handeling uitvoerde was niet zozeer het probleem.
Tijdens de korte operatie merk je ook dat de andere bezettende wereld een toegang krijgt via pijn, een negatieve ervaring.  Ik kon deze toegang van buiten redelijk beheersen. Haar begeleidende engel gaf ook aan; maak je geen zorgen, wij zorgen voor haar. Maar was dat wel een boodschap van deze engel of van tegenkrachten?

Toen ik m’n vriend na afloop vroeg om te checken bleek ze toch geheel bezet te zijn, wat we weer moesten verwerken. Wat was namelijk het geval; ze was al bezet voordat ze de operatie inging en die ging zich nu meer nestelen. En ontgifting was nodig na de operatie!

Weer een leerervaring en om deze operatie klinieken eens meer kritisch te bekijken! Opmerkelijk en passend dat een praktijk nu advies heeft gevraagd hoe hier mee om te gaan. Wordt vervolgd.

Nodig is;
- vooraf reiniging van de cliënt dat het beschermd en in het lijf de operatie gaat
- operatie personeel bestaande uit bewuste personen die geen kanaal zijn voor de schadelijke andere werelden. Een subtiele vriend van me noemt chirurgen wel eens denigrerend ‘vampieren’.
- een bewuste keuze van het narcosemiddel die past bij het kind
- subtiele aanwezigheid  van een derde tijdens de operatie
- na afloop een protocol van enkele dagen om het narcose middel te ontgiften. Het kost moeite om Janne dit apart te geven dus het moet via het eten gaan.
- checken door een derde na afloopGeen opmerkingen:

Een reactie posten