woensdag 28 februari 2018

dagelijks HEDEN

De wijste tijd- uitspraak van vandaag zei m’n vriend Lantos:

Het verleden met rust laten, niet onderzoeken
De toekomst laten, niet plannen
En het Nu niet organiseren


We hadden het ook over de uitspraak van de Duitse rechter dat betekent dat Duitse steden zelf maatregelen mogen nemen tegen dieselauto’s. De eerst is al uitgevaardigd in Hamburg.

Het einde van het explosietijdperk van explosie motoren is noodzakelijk om onszelf en deze planeet te sparen en verkeerde netwerkmachten onmogelijker te maken. De Duitsers hebben op het verkeerde paard gewed met hun dieseltechnologie en de gemaskeerde techno cijfers, die verhulden dat de luchtverontreiniging veel groter was dan zij –lees de producent- aangaven.

Zeven procent  van het aantal werkers in Duitsland is werkzaam in de automobile industrie en afgeleide bedrijven.  Teveel in een tijd waarin vernieuwing noodzakelijk is en gekozen moet worden voor een nieuwe schone technologie.
M’n vriend memoreerde dat we in Atlantis op kristalkracht ons verplaatsten, zuiver en schoon en er zijn nog veel meer oude en nog te herontdekken technieken om het leven aangenamer te maken, i.p.v. het selectief verrijken en je dan terug te trekken binnen materiele muren.

Lang leven de vrije en onafhankelijk van politiek levende wetspraak in bepaalde Europese landen. Dat is er niet meer in Polen, Rusland en buiten Europese landen en vooral niet meer in het ogenschijnlijk vrije V.S. Tijd om nieuwe vrienden te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten