zaterdag 3 februari 2018

Rivier met verhoogde afvoer hogere aetherkrachtRegelmatig heeft de lokale rivier hier een grote afvoer door het smelten van sneeuw en grote regenval in de maand januari 2018. Elke keer valt het me op dat bij een grotere afvoer het water meer aether kracht heeft. Net alsof de grotere afvoer meer door aethert water heeft. Deels komt dat door de hoog geladen sneeuw die smelt en deels door de aether kracht van de aarde die het afgeeft aan het afstromende water. Het aarde oppervlak en de ondergrond is hier nog heel krachtig/vitaal.
Het is een verrijkende aanvulling van je eigen aether kracht door op de brug over deze rivier deze aether energie op te nemen. Het voedt niet alleen de mens maar ook de waterwezens en wateraarde wezens bij de rivier, die houden van verhoogde debieten en overstromingen.

Friese geomantie
In de middeleeuwen werd overigens deze vitale aarde-water aether stroom gebruikt om heiligdommen op te laden. Bepaalde poldergemalen  in de lage landen van Holland en Friesland verzamelden het water en gaven het door aan de boezem en de energetici leiden via een baan deze water-aarde-lucht aether van het gemaal naar de kerk.  Dat om de mensen te trekken in hun heiligdom. Religie werkte toen samen met manipulatie van natuurkrachten voor hun eigen doel.

Vraag aan u;
- wat doen moderne windmolens met de energiestromen in uw omgeving?

- stel dat ze op een naar uitstroompunt staan wat doet dat met de omgeving en ook het omgekeerde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten