woensdag 28 februari 2018

Een vreemde planeet waar waarheid niet gewoon isNieuw journalistiek slachtoffer onthullingen:

“Nur gut vier Monate nach dem Attentat auf die investigative Journalistin Daphne Caruana Galizia in Malta erschüttert der Tod eines weiteren Journalisten ein EU-Land. Der slowakische Enthüllungsjournalist Jan Kuciak und seine Freundin wurden am Sonntag tot in ihrem Haus im Dorf Velka Maca im Westen des Landes aufgefunden. Beide wurden erschossen..”

“Jan Kuciak recherchierte die Verstrickungen der Geschäftswelt mit der Politik und wertete den die Slowakei betreffenden Teil der Panama Papers aus. Der Mord an ihm gleicht dem an Daphne Caruana Galizia vor wenigen Monaten in Malta.”


Nederland
In Nederland is bijvoorbeeld Herman Hegge van Frontier eind vorig jaar het slachtoffer geworden van zijn pioniers arbeid. De machten waartegen hij zich verzette kennen vele wegen om ons subtiel aan te vallen en soms lukt het hen ook behoorlijk.

Ik hoor het ook van twee goede vrienden die dingen, mensen, situaties  in het Licht brengen. Subtiel hebben ze het één en ander moeten verwerken aan tegen reacties, wat niet makkelijk is. Vaak zijn het zaken in het fysieke die nog verwerkings potentiaal verdienden.

Bagwan/Osho zei het al dat dit een vreemde planeet is waar de uiterste staat van bewustzijn, verlichting, niet gewenst is. In het verleden zijn zoveel verlichte meesters (mn./vr.) gedood vanwege hun aanwezigheid en inzichten.


De aanvallen maken je daarentegen wel sterker, daar het de zwakke plekken aan de oppervlakte brengt, maar het is geen aangename weg.

"Never give a sucker an even break." — W.C. Fields

Geen opmerkingen:

Een reactie posten