vrijdag 4 september 2015

De omgeving als SpiegelEr zijn van die nieuwe woonwijken waar het moeilijk aarden is.  Zo bezocht ik onlangs een wijk in Bergen op Zoom waar een negatieve waterenergie heerst.  Bij navraag  scheiden daar 80% van de bewoners.  Op het water gewonnen land is niet altijd prettig voor ons Aarde bewoners en men vergeet bij het betrekken van een nieuw huis de fysieke subtiele omgeving werkelijk te onderzoeken.
De turk alavitische  mensen die ik raadde hadden ook  een andere problematiek die meer van collectieve aard is en gebaseerd op rituele magie als je uit de clan stapt.  Vooral als je emotie/gevoelsmens bent grijpt buiten hard in als de individualiteit nog in de kinderschoenen staat. En er wordt in die cultuur vooral door de vrouwelijke stamleden  wat ritueel gewerkt om naar van te worden.

In de Nederlandse cultuur  is gastvrij voor vele culturen doch je dient je ook te realiseren dat elders-collectief gedrag en cultuur verbonden subtiele wezens ook worden meegenomen. De gastcultuur moet dan heel wat verwerken van deze culturele bij-werkingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten