maandag 14 september 2015

Praktische gaialogieDe praktijk is vaak de beste leermeester. Vandaar dat ik blij ben met praktijk voorbeelden om  die te onderzoeken.
Zo kwam in het blikveld een huis met tuin en een lokale hoogspanningsleiding die schuin over dit grondgebied loopt. Elke keer als ik daar ben, voel ik me moe en uitgeput en wil gaan slapen.   Nu ben ik gevoelig op velerlei terrein. Ik maak in de gaialogie onderscheid tussen tenminste 5 fenomenen: materie, subtiele afvalsoorten (3), technische straling (elektriciteit, elektrische apparaten, zenders), harde straling (de diverse soorten radioactiviteit) en wezens. Niet elk is gevoelig voor elk van deze uiterlijke factoren en een schaal van totaal ongevoelig tot hypergevoelig kun je dan maken.. 

Vaak zie ik dat mensen die geïnteresseerd zijn in subtiliteit een specifieke gevoeligheid hebben en zich daarin gaan specialiseren om de gevoeligheid te kunnen overwinnen/beheren/beheersen. Oftewel van hun zwakke punt een sterk punt maken en dat is een ontwikkelingsweg.

Het praktijk voorbeeld dat ik boven benoem, wordt bewoond door iemand die een bepaalde kanker heeft ontwikkeld. Opmerkelijk dat deze persoon bijvoorbeeld zelf ongevoelig is voor de bovengenoemde uiterlijke factoren maar dat kankercellen wel deels autonoom hun voeding halen uit subtiel afval, technische straling en harde straling. In dit laatste geval een granieten huis.

De subtiele afvalstromen kan ik ter plaatse herstellen maar ik constateerde tegelijk dat ik alleen daar hyper gevoelig voor ben. Ik herstel als het ware mijn eigen buitenveld maar de kankerpersoon heeft zich algeheel afgesloten voor deze kracht. Kanker is bij hem meer een karmisch fenomeen dat een andere oplossing verdient door een actief zelf onderzoek program.

De technische afvalstromen kan ik wel in kaart brengen  maar  nog niet oplossen. Wel de inhoud van de stromen kan ik opschonen. Zo geeft de eerdergenoemde elektrische leiding een zeer sterk linksdraaiend veld dat zich ontlaadt op het huis. Een rechts draaiend veld is vlakbij deze baan met daartussen een neutrale vijverpartij.
De wezens zijn overigens deels afhankelijk van de uiterlijke subtiliteiten en kunnen op verschillende wijzen worden beheerd.


Wil je meer weten over gaialogie en haar leergang neem dan eens contact op. Dit najaar start een schriftelijke leergang met eens per maand een praktijkdag. Graag tot horens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten