zondag 6 september 2015

kleintjes helpen

Jimmy's work; een helper uit Taiwan die een maand lang de oude houtconstruktie heeft geschuurd; compliment 


Financiert u mee voor een hout gestookte cv in  ons Schirndinger huis “met de vele handen”?

In het huis in Schirnding wordt met veel vrijwillige menskracht  en liefde gewerkt aan de afronding van de bouw. We willen immers eind september intrekken in een deel van het monumentale bouwwerk.
Tot nu toe worden de kamers verwarmd met houtkachels maar dat is voor de gegroeide familie met onze drie kleine kinderen niet praktisch. We hebben onze ogen en harten staan op een hout gestookte cv ketel.

Helpt u mee onze droom te verwerkelijken; een hout gestookte cv kachel met toebehoren? Het gaat om een  Atmos Holzvergaserkessel houtkachelvergasser  type DC 50 GSE, gevoed door regeneratieve energie zoals hout en te plaatsen in de voorruimte bij de stal/kelder.
Met opslagketels voor warm water  van 2x 1000 liter en andere technische toebehoren, zoals pompen, leidingen en bevestigingen.
Het cv leidingen system is reeds aangelegd en kan ter plekke worden aangesloten in drie netwerken. Mogelijke uitbreiding naar zonne-warmwater collector op achtererf is mogelijk maar niet voorzien.
We hebben een crowdfunding project gestart om de droom te verwerkelijken. Doet u mee en stort een (klein) bedrag  en geef de link verder. Zie voor meer info:

Alvast bedankt en alle kleintjes helpen!!!!!

Dick van den Dool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten