zaterdag 30 juli 2016

De unieke Pyreneeën

Vraag: “Kunt u misschien vertellen waar er in de Pyreneeën bijzondere plaatsen zijn op het gebied van energie? (Bijv. voedende plaatsen of waar herstel bevorderd wordt)
Ik heb Geen goede kaart van dit berggebied kunnen vinden met bijv. leylijnen. Wel vast een boek over leylijnen besteld en uw boek (draken) met veel plezier gelezen.
Hopelijk kunt u me een stap verder helpen. Vast hartelijk dank en groene groet!”
Marielle

Reactie
De Pyreneeën zijn de Himalaya van Europa en een zeer interessant berggebied. Je kunt zeggen dat de oude kastelen en kerken op oude energiepunten zijn gebouwd.  Die kun je in elk geval onderzoeken.
De beste voedende plaatsen zijn eigenlijk nu de natuurgebieden buiten de bewoonde gebieden.

Tussen februari 1995 en juni 1997 ‘interviewde’  ik een vriend over zijn verleden als kathedraalbouwer van Toulon.  Dit was het begin van een onderzoek avontuur naar de energetische en spirituele achtergronden van de kerkenbouw in de twaalfde en dertiende eeuw, op basis van getuigenverklaringen verkregen door regressie.
We hebben het opleidingsklooster in Cuxa bezocht en is een zeer interessante Tempelierenplek.
Jaren later heb ik ook reizen gehouden in het gebied van de Katharen die ook teruggrijpen op eer oude Indo-Europese wortels.

Voor belangstellende wil ik graag daar weer eens op stap. Dus heb je zin, neem kontakt op!


Het beste is trouwens ook Franse bronnen te raadplegen over de energetica in dat gebied. En vertrouw vooral je ontmoetingen als je zelf op zoek gaat.

1 opmerking:

  1. Het labyrint van Nébias en het kerkje van Rennes le Chateau kan ik aanbevelen als krachtige plekken.

    BeantwoordenVerwijderen