woensdag 13 juli 2016

Laag Frequentie geluid (LFG) in NederlandIk destilleer uit een bericht van een informant deze informatie waar je misschien wat mee kunt.


“Hier in nederland komt er ook meer boven tafel.

In zutphen is een werkgroep die zich erop geworpen heeft.

De GGD aldaar gaat onderzoek doen naar gevoeligheid van mensen voor low frequency noise, wat natuurlijk irrelevant is, maar een mooie manier om een netelige conclusie uit te stellen.

Inmiddels zijn alle onderzoeken aldaar uitgesteld, dat is alvast een goed begin voor de Staat nietwaar?!


Verder heb je een Stichting:


Tot slot een facebook pagina


Als je naar beneden scrollt dan kom je meneer Muizelaar tegen die met zijn verhaal in het Noordhollandse  krant heeft gestaan, waarin hij vertelt, dat hij meent, dat het LFG afkomstig is van de herrie die ontstaat als de Gasunie het gas door alle leidingen in Nederland pompt inclusief de operaties van TAQA Energy, de gasopslag in Bergen / Alkmaar die des zomers hun operatie sluiten en des winters hun operatie openen, zo meent hij, dat het verdwijnen van “zijn” bromtoon verklaard kan worden door het leveren danwel niet leveren door TAQA Energy.

Het is heel eenvoudig voor mij: er zijn vele potentiele bronnen, maar het bepalen van de oorzaak van de bromtoon die iemand ervaart is helemaal niet interessant.

Wat telkens NIET gebeurt en met zeer bepaalde redenen, is onderzoek, dat fysisch vaststelt hoe vaak en met welke tussenpozen en intensiteiten en amplitudes en frequentiespectra dit laagfrequente geluid valt te constateren.

Daartoe zijn verschillende proven performance instrumenten, maar die worden NIET toegepast, want dan creeer je als overheid en Staat een probleem, waarvan je allang weet, dat je dat niet kunt oplossen, DUS, saboteer welk serieus onderzoek dan ook.

Minister Kamp heeft inmiddels besloten om een drietal gigantische windmolenparken in de Noordzee aan te leggen. Hiij is over dat besluit zeer tevreden, dus dat betekent, dat geheel Noord- en Zuid-Holland qua laagfrequent gevoelige mensen binnenkort in zijn bed ligt te schudden als gevolg van die windmolenidiotie.

 Zijn ambtenaren zijn via mij op de hoogte van de problematiek, maar die willen van niks weten zoals gewoonlijk.”

Wil je in kontakt komen met deze informant laat het me weten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten