zondag 10 december 2017

Inspiratieve bijeenkomsten in Giessenburg en Amsterdam: Wat tonen de oude westerse tradities in religie en cultuur van nog functionele einde jaar riten?

  

Amsterdam:  zondagavond 17 december
en  Giessenburg:  maandagavond 18 december

  Inspiratieve maandelijkse bijeenkomsten voor belangstellenden in mijn werk; geomantie, menswording, gaialogie en subtiele plaats-/nieuwe tijd fenomenen.

Plaats van samenkomst is het mooie dorpje aan de rivier de Giessen, in de Alblasserwaard in Zuid-Holland en in Amsterdam.


Daar is tijd voor vragen, uitwisselingen, eventueel thema’s en ervaringen betreffende spirituele en subtiele onderwerpen, stilte  Een mooie gelegenheid als je eens wilt ‘proeven’ voor bijvoorbeeld  deelname aan de leergang gaialogie, ervaringstochten dan wel spirituele reizen naar m’n tweede woonplek het Fichtelgebirge in Beieren.

Sub thema in December;  Wat tonen de oude westerse tradities in religie en cultuur  van nog functionele einde jaar riten?

Is het een tijd om het oude te lossen en het nieuwe licht van het nieuwe zonnejaar te begroeten om je te inspireren wat van binnen kan komen, stilte, inkeer, donkerte, lange sterren nachten met helende slaap, sociale ontmoetingen los van soms verstikkende tradities en het Buiten zijn?!


Een zelfonderzoek avond van wat bij jouw past.

Ik nodig je van harte uit om te komen.
- zondag 17 december: Start rond 19.30 uur PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam,  Annette van de Lang,   tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@kpnmail.nl
- maandag 18 december Start rond 19.15 uur  aan de Bovenkerkseweg 32 in Giessenburg en we eindigen rondom 21.30 uur, info@gaialogie.nl
bijdrage; 20 euro dan wel naar vermogen

Graag tot (weer)ziens en ontmoetens  in deze  boei-ende veranderingen tijd!

         
 En als je komt; graag een berichtje vooraf
                            En je kunt anderen op deze activiteiten

                                       attenderen….    alvast bedankt

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten