woensdag 10 januari 2018

deHumaniserings proces

Stelling 1: Verslaving aan alcohol, drugs en seks is onlosmakelijk verbonden met het fenomeen strijd, conflict, oorlog, adrenaline verslaving.

Gedrogeerde soldaten die de strijd ingaan, gewonden die gemorfineerd worden, pijn die gedempt wordt en in het dagelijks leven ervoor zorgen dat de Mens ontmenselijkt.
In werk en privéleven worden al die middelen gebruikt om te ontladen en de zorgen, depressies en pijnen te omzeilen.

Stelling 2 :  dat de voormalige oorlogslanden als Engeland (drank), Duitsland (drank; ‘bier is een voedingsmiddel’), V.S. (drugs) een verslavingen probleem hebben, is vooral een gevolg van hun collectieve oude oorlogswonden.

Deze verslavingen hebben er voor gezorgd voor een ontlichaming van de mens; het niet goed in je lichaam zijn, waardoor bezettingen van andere krachten mogelijk worden.
De lichaamsgeest is dan uit het lijf en hangt boven of ver boven de mens.

Overigens is het niet gebruiken van deze fysieke/emotionele/mentale/zielen pijn reducerende middelen in dit leven geen ontwikkeld teken  in dit ontmenselijkings proces en hoogstens een intelligente manier van het systeem om de oude wonden niet te openen.    Vooral de informatie die opgeslagen is  in je erfelijke genengoed en zielen erfgoed  doen hun werk ook.


Tijd om de ‘Archeus’ te begroeten en het opgedane karmische afval te lozen. En…anders te leven…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten