dinsdag 23 januari 2018

Geestelijk subtiele oorlogsschadeDe subtiele schade veroorzaakt door uitzending van soldaten in oorlogsgebieden elders

It matters what your forefathers did…

Als kind van een Indiëganger die voor zijn dienstplicht van 1946 – 1949 verplicht moest dienen op Java sta je niet altijd stil bij de subtiele gevolgen van zijn wereldreis voor het ‘vaderland’, hemzelf en zijn kinderen.
Eerder heb ik op deze blog al over de nadelige gevolgen van deze opofferende generatie geschreven voor het grote landsbelang.
Mijn vader verbleef dan wel in rustiger vaarwater vanwege zijn connectie met een broer die politie commissaris was in Jakarta, maar toch, hij heeft een klap meegekregen en dat doorgegeven in de mannelijke lijn.

Deze nacht kwam ik bij onderzoek van bepaalde fenomenen in m’n tijdlijn uit dit leven op een Javaanse tovenaar die zwarte magie heeft uitgevoerd op het collectief van de soldaten wat me persoonlijk behoorlijk heeft belast..

Louis Couperus heeft in zijn bekende werk ‘De Stille Kracht’ (1900)ondermeer  geschreven over guna-guna, oftewel zwarte magie. Indonesiërs die zich bezig houden met guna-guna worden dukuns genoemd. Op Java noemen ze het ‘dat-waar-je-niet-over-spreekt’. En het is overal.
Zwarte magie is een  aspect van nekromantia (Grieks: necromancie, letterlijk: "doodswichelarij")

Ik zal niet teveel uitwijden wat m’n waarnemingen waren maar het ligt op het vlak van demonen in het subtiele systeem,  kettingvloeken, die doorwerken in de generatielijn, die ondermeer afsluitingen geven in de hersenen, belastingen in het emotionele centrum, veranderingen in het DNA/RNA en schade door magische vloeksperen in de buikstreek. In elk geval resulteert dat in het uit balans zijn van linker- en rechter hersenhelft –verzamelpunt is niet op de juiste locatie-  en buikkoude  en leerlangzaamheid in de kindheid. Ik herken ook bij een neef van gelijke leeftijd wat dat heeft gedaan met hem en letterlijk een geestelijk achterstand heeft gegeven.  Goed in elk geval dat het aan de oppervlakte is gekomen om onder ogen te zien en te neutraliseren.

Daar ga je dan als trotse man voor het land
en je komt geestelijk gewond terug
zonder dat je dat merkt
en ook anderen dat nog niet herkennen
…..totdat de gevolgen boven komen op latere leeftijd, bij henzelf,
 hun kinderen en als die het niet aanzien bij hun kleinkinderen…

Dank voor de vrienden!


En realiseer je dat onder de vele vluchtelingen in ons land veel subtiele geestelijke schadegevallen zitten, die professionele hulp behoeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten