maandag 22 januari 2018

stralend mooi ongezond

 De nieuwe Kust voor Petten

Geomantisch bezoek aan de nieuwe kust voor Petten en Camperduin. Een recente natuurbouw project in de zee voor een zeedijk ter grootte van 400 voetbalvelden. Een gewaagd experiment in een lange zee transgressie fase en een dalend landgebied!

Wat biedt dat voor mogelijkheden voor de subtiele kustwezens, en hoe reageert de grote Zee daarop en wat doet dat met het achterland en de kerncentrale!

Petten’s kustzone is een samenkomst punt van golfstromingen die om Schotland en uit kanaal komen (gehoord van een oude Pettense visser). Het is een zwak punt in de kustlijn daar er special stroomfenomenen zijn. Op het strand van Petten kan een bijzonder soort zand worden gevonden, van gladgeschuurd kwarts met granaat.

Het reactorcentrum  RCN ligt iets ten noorden van het kleine plaatsje Petten en heeft een groot negatief aura en vele nare buitenaardse interventies/bezettingen. Geen verrijking van de kustzone!  Het negatieve aura van de kerncentrale rijkt ver zuidelijk tot in Groet. Kernenergie is de verkeerde weg; de weg van de dood en is  integraal op alle niveaus onwijs;  Met radio actieve opslag ter plaatse en aan ziekenhuizen materiaal leverend  voor het bestrijden van kanker. Dat geeft vooral een vergiftiging van het systeem. De Archeus van de mens wil dat niet!
Mogelijk is het zand ter plaatse ioniserend. Ik had een droom van meten van straling van het zeezand dat uitslag geeft.

De nieuwe zandaanleg heeft men niet in overleg met de zee gedaan, zodat het weerstand geeft en in de tijd het zand weer terugneemt.
Esoterisch  dien je altijd in communicatie te gaan met de zeegeest; de deva van de zee die dat in dit geval niet wil!

Voor Petten zelf ligt in de opgespoten zone nog een oud aardepunt van oud Petten dat weggespoeld is. En uitstroompunt .
Voor de kust zijn hier geen subtiele zeewezens te speuren daar ze niet van het ioniserend veld houden. Ze mijden het gewoon.

En hoe is de nieuwe aanleg?  Een mismoedige ambitie  en we spreken elkaar nog wel over tien jaar wat er van over is. De subtiele werelden moeten er niets van hebben!


Als reactorstaven steken de nieuw geplaatste palen constructie in de brandingszone. Bij mij kwam een negatieve associatie op van palen waar in de oud Friese rechtspraak veroordeelden aan vast werden gebonden om de zeedood te ondergaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten