maandag 6 januari 2020

Een omgekeerde werkelijkheid in de Haslauer Schweiz , ook wel Goetheberg genoemd


Zondag 5 januari 2020
Kwartsrif, unieke grauwe en witte kwarts rotsen, in de Haslauer Schweiz ook als Geothefelsen bekend staand daar Goethe op zijn reizen daar graag vertoefde.
Even moeilijk te vinden en niet ver van Schirnding in het Boheemse land maar later ontdek ik dat het ligt aan de weg van Eger naar As.
Ik pak de meest noordelijke toegang bij de bushalte waar een kleine parkeerplaats ligt.
Lopend in het bos overvalt me een druk op het hoofd. Hier klopt iets niet en merk dat de elementen niet in de midden sferen zijn. Zelf ‘unheimisch’ aanvoelt.  Een bezetting van een arihmanische kracht. De Oerkracht is in elk geval in de grond
getrokken, inclusief de draken. En zelfs in de stenen die opmerkelijk mooi geprofileerd zijn is het steenwezen naar onder gegaan.

Ik inventariseer en kom op rond 1850 dat de kwaliteit is omgedraaid. Iets met verdoemd, weggejaagd. Bij nader onderzoek komt naar voren dat bepaalde mensen niet met deze boven natuurlijke Lichtkracht konden omgaan. Kracht die vooral een kosmische Licht kwaliteit betreft, die in de kosmische opening scheen.  De stenen zijn een soort natuurlijke kosmische antenne geweest. Maar nu is er een gebieds blokkade!
Tijd om het om te draaien daar het door mensen is bewerkt. Dan kan het de mensen weer verwonderen zoals het eens met Goethe heeft gedaan! Daar was toen een 100% aetherveld dat nu weer als het mag terug kan komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten