woensdag 12 februari 2020

Stop de Verdichting van de planeet aardehuid: geen geweld


 Menselijke activiteit heeft een heel grote invloed op de samenstelling en kwaliteit van de subtiele elementen.
landschaps beeld vanaf een steengroeve op de Grote Waldstein


De laatste tijd bezoek ik meer de Grosse Waldstein in het Fichtelgebirge. Een prachtig oud Europees heiligdom sinds de laatste ijstijd. De laatste honderd jaren lijdt deze berggebied sterk onder de graniet steengroeven. Vooral het gebruik van dynamiet is een aanslag op de eens zo open subtiele aarde van het prachtige graniet. Dynamiet geweld verhardt het aarde element en de groeve bezitters halen groot karmisch leed op hun hals evenals de steenkopers! Het heiligdom, het Aarde Licht in de aarde trekt zich terug.

Eenzelfde fenomeen van terugtrekken van het Aardelicht tref je aan in China. Het corona virus had geen greep kunnen hebben als nu, als men het helende Licht in de aarde had blijven eren, zoals men dat deed voor de culturele revolutie van Mao. De vele geestelijken kenden dit heel makende licht.

Mijn vriend herkend wel waar in China een opening is te maken om dit helende aardelicht weer aan de oppervlakte te kunnen krijgen, maar het China bewustzijn is zo materieel vervast dat ze het nu niet verdienen en blijven hangen in de ziekte overleving angst.
  
Overigens is de werkelijke kracht van een land niet in het materiele maar in het subtiele, ook in Nederland. Het is in ons landje nog volop te ervaren. Voor geïnteresseerden ga Ens mee met de maandelijkse excursies in Friesland, Groningen en Midden Limburg.
Eer de werkelijke landelijke kwaliteit dat heel makend is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten