dinsdag 20 maart 2018

Psychologische oorlogs voering in de politiek door CiA door gebruik te maken van 'de innerlijke demonen'Psycholoog  Dr.  Alex Kogan van de Cambridge University maakte in 2014 in opdracht van het nu verdachte bedrijf  Cambridge Analytica  - voor mij afgekort CiA en een listige politieke propaganda machine-  persoonlijkheidstest  waarin mensen vragen over zichzelf moesten antwoorden. Een 270.000 mensen stemden toe in de veronderstelling dat hun gegevens voor wetenschappelijke doeleinden zouden worden gebruikt. Wat ze niet wisten dat ook gegevens van hun contacten werden gebruikt.  Zo verzamelde het verdachte bedrijf informatie van miljoenen mensen. “Daarmee bouwden we modellen waarmee we de innerlijke
demonen van mensen konden raken.”,, aldus de klokkenluider Christopher Wylie in The Observer.

Wil je het verhaal horen van de klokkenluider, verbaas je de strategie en morele leegte:


Facebook wist al eind 2015 van het lek, maar heeft niet de gebruikers gewaarschuwd en zelfs dreigde het met rechtszaken bij publicatie. Pas op het laatste moment  heeft het passieve Facebook toen publicatie doorging  een stap gezet en zette CiA buiten de deur. Maar daarmee houdt je zo’n sluwe vos niet buiten de deur.

Hier wordt psychologie gebruikt van individuele mensen en  de psychologie van een heel land om die politici aan de macht te brengen  in democratieën met vrije verkiezingen door bewuste manipulatie van internet gegevens.
De filosofie is simpel; mensen zijn de units van een cultuur en die kiezen de politici. Daarom gingen zij te werk door individuele mensen te beïnvloeden via de internet media en bepaalde doelgroepen gericht met valse data bestoken. Ze maken gebruik van onze gefragmenteerde samenleving en vooral om de samenleving structuur te breken.

Hoe werkte dit evil bedrijf in de VS? Zoek een grote financier in dit geval de miljardair Robert Mercer en een rechtse idiologist  Steve Bannon, die ze zelfs eerder betrokken  bij hun strategie van beïnvloeding betrokken door hem in de organisatie op te nemen  en ook hem in een illusie brachten van de Eton University adept Alexander Nix.

Realiseer je dat mogelijk elke app. die je hebt, je toestemming geeft om in je netwerken en info te grasduinen
En wees nog kritischer dan je al bent
Ook op mij

Het is goed dat dit aan het Licht komt in een tijd waarin al het duister aan de oppervlakte komt drijven.

nr. 11 is an de beurt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten