donderdag 17 september 2020

bezint eer ge begint op oude krachtplekken!

In de week van 19 t/m 26 september hebben liefhebbers de intentie om wat ze noemen onze verbinding met het Licht van Moeder Aarde en het Universele Licht te verdiepen en te luisteren naar de boodschappen van het Licht op leycentra, oude, krachtpunten.......


De realiteit gebiedt me te delen dat wat we nu krachtplaatsen noemen, m.n. gebruikt als kerken, de benaming heiligdom niet meer hebben. Ze zijn vaak in het tegendeel gedraaid en kennen een hoge mate van onheiligheid. De oude verbindingen fenomenen, zoals verbindingslijnen op aarde en boven-beneden verbindingen zijn actueel weg en alleen in het herinneringsveld te detecteren. De oude plekken zijn als het ware versleten en de Grote Natuur kiest voor andere trajecten. Vaak tref je de verbindingen nog wel in de boven- onder- of zijwaartse sferen aan omdat de plaats trouwheid van deze fenomenen heel groot is. In geomantische zin kan daarom beter een ritueel of verbinding worden gehouden niet op de oude plek zelf maar in de nabije omgeving. 
Als ervaring deskundige van Krachtplaatsen in Nederland e.o. sinds 1989 weet ik maar al te goed dat oude krachtplekken niet meer de contactpunten zijn en vooral niet meer Heel, heilig, aangenaam e.d. zijn, doch zwaar belast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten