dinsdag 1 september 2020

Oer Tempelier plek in SpanjeIn de provincies Soria en Burgos in Castilië y Léon is de  Rio Lobos canyon. Deze canyon is 25 kilometer lang. Het reliëf van de soms bijna 200 meter hoge wanden is erg mooi. Ook vind je natuurlijke bogen en grotten. Er zijn drie ingangen voor de canyon. Vanaf de ingang bij het plaatsje Ucero kom je in de mooiste en druk gezochtste deel van de canyon. Je komt dan vanzelf uit bij de Hermitage San Bartolomé. Dit is een Romaanse kapel uit de 13e eeuw die door de Tempeliers is gebouwd. Deze tempel is gebouwd met stenen uit de canon 

 

Lichtval in het Zwart, de Oergodin, pentagram, het mystieke kruis, de 8 hoek, midwinter en bepaalde afbeeldingen en verhoudingen en vooral onderlinge grote verbindingen in het land, die alleen ware (ex) Tempelieren verstaan daar hun weten niet is opgeschreven maar in hun zielen gegrift als hun geheime erecode. Grondleggers van het exoterische christendom en aanhangers van het esoterische Oer Christendom, dat aansluiting zocht met de Oer indogene geschiedenis en haar cultusplekken.

 


By connecting the main Templar strongholds in the Iberian Peninsula, you can draw a cross on the map with the San Bartolomé hermitage right in the center, at the very heart of an area with an ancient mystical history. But could the symbolism inside the chapel also link the location to the mythical Ark of the Covenant?

Video by Nacho Larumbe

https://www.bbc.com/reel/video/p08q45rj/why-did-the-templars-mark-this-mysterious-spot-on-the-map-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten