vrijdag 21 december 2018

Waar zijn de moedigen die nee zeggen, stop?


Waar zijn de moedigen nog in deze tijd die nee durven zeggen tegen vliegen, handi gebruik, over consumptie e.d.
Wie durft er bijvoorbeeld zijn handi abonnement op te zeggen, om zo de 5 G netvoorstanders een signaal te geven van stop!  Wie durft er geen meeloper meer te zijn en z’n aandacht te geven aan z’n werkelijke eigen ontwikkeling i.p.v. meegezogen te worden in een fuik dat je offert?

Zelf heb ik een betaal handi van 20 jaar oud en alleen gebruik voor nood en  om gebeld te worden als men mij op m’n schaarse werkdagen wil bereiken. Thuis is een vaste telefoon aansluiting en computergebruik via de kabel.

Waar zijn de moedigen die zo opkomen voor het welbevinden van deze planeet en zo voorkomen dat je aangestoken wordt dat iets wat je alleen maar gebruikt. En overigens is extern gebruik van toestellen ouderwets, Telepathisch contact is het enige en beste en voor andere werkelijkheden het 1000 G net. Dat te leren is pas echt leven in verbinding.

Wil je op de ongeschreven lijst van moedigen komen: geef je op! Een mooi cadeau voor 2019.


aanvullingen:
Een  mij bekende, C. C uit Erfurt heeft onlangs al zijn identiteit bewijzen weggedaan; paspoort, rijbewijs, bankbewijzen, computer, telefoon en is niet meer met dit medium te bereiken. Deze weg van de geest is een andere weg. Hij is een hele goede bouwvakker en als hij geld nodig heeft doet hij wat arbeid.

wie volgt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten