vrijdag 27 maart 2020

Een wisseling van de wacht bij de elementalen in de vierde dimensie

Mijn zoon heeft voor mij verbluffende waarnemingen over de kabouters in m’n zitkamer. Ze leven achter de kast in een subtiel bouwwerk van vijf verdiepingen met een groep van 50 personen. Een aantal zijn hier pas zo ongeveer 150 jaar maar de andere al meer dan 3000 jaar op deze plek. Aldus de uitspraken van m’n zevenjarige zoon. Elke dag geef ik ze een deel van de maaltijd en dan komt een groepje de subtiele energie eten.

Was gisteren in het bos op een plek waar de Godin leeft, maar trof haar niet boven de aarde aan maar in de aarde. Een fenomeen dat ik ook aantrof bij de Schneeberg. Andere tijden andere sferen was het antwoord vanuit de Godinnen sfeer.

Vandaag vroeg ik m’n vriend hoe het komt dat de kabouters -elementalen- in huis blijven terwijl in de buitennatuur ze in de aarde verdwijnen

Zijn antwoord: “Huiskabouters leven van het huis en die plek en in de buitennatuur zijn ze meer verbonden met het Alwezen, dat ze dienen dat een eigen prioriteit heeft. Nu is er een wisseling van de wacht en krijgen we nieuwe Aquarius elementalen vanuit de vierde dimensie. Deze wezens zijn lichter van aard, kristalhelder met kristalvormige structuren en transparant dat het nieuwe tijdperk Aquarius representeert. Je ziet het volgens hem ook in de samenleving dat de oude stekker eruit is getrokken door het Al en plaats maakt voor het nog nieuwe.”

Wat is al te merken aan de verandering die al in 2012 zou hebben moeten plaatsvinden. De astrale sferen zijn rustiger, we worden teruggeworpen op onszelf en ons derde huid, de woning. De Hemel verblauwt weer door minder vuil in de atmosfeer. Rudolf Steiner zei het al dat in de toekomst de atmosfeer minder kleur zou hebben door de vervuiling. En mensen ruimen nu het overbodige op dat een drukte geeft bij de vuilnisophaaldiensten en de kringloopwinkels. En kinderen spelen weer spelletjes…….

En ik vroeg m’n vriend nog waarom Italië en Spanje veel corona is?
Zijn antwoord: “daar waar veel rotzooi is aan het oppervlakte dat niet getransformeerd kan worden met het aardeleven, krijg je spanning, een overstijging in het Negatieve en dat geeft ziekte en trekt dit virus aan.”


Met dank aan m'n vriend die me meer dan dertig jaar geleden op dit pad zetten en al die tijd heeft begeleid!


If you want to taste true love, you must begin by restoring your bond with the divine world, for it is this bond that lends true flavour to things, even to love. Once you have re-established this connection, you will feel a stream of the finest energy flooding into you. Only the presence of these divine energies can impart an exquisite flavour to your love, as if you were in communion with the whole of nature, with the whole universe. 
Omraam Mikhael Aivanhov

reactie van FF

"Dank je voor je berichten!

We gaan zeker een nieuwe tijd tegemoet, die zich nu al aan het manifesteren is.

Door de komst van Parcifal op aarde is er grote Kracht in alle kanalen gestroomd. Dus ook in de karmische lotsdraden van ons allen. Daardoor ontwikkelt de karmische wisselwerking zich sneller dan vroeger en wordt wat in harmonie is met de Hoge Wil krachtiger gesteund en sterker. Het onharmonische krijgt ook versterkte kracht, om daardoor zichzelf versneld te moeten vernietigen. Daardoor voltrekt zich de reiniging van alle stoffelijke sferen en ontstaat ook een nieuw begin."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten