dinsdag 10 maart 2020

Het abc (Aardematerie behoefte controle mens) van de materiele Mens


nu ook in Nederland honderd miljoen producten op het gebied van beauty, computers, kleding, muziek en wonen te bestellen


Gij zult geen andere god aanbidden dan het Vaste van de Materie.

En gij zult vooral het andere schaden zoals uzelf, de medemens, je huis, je woonomgeving, je land en vooral de voor u anonieme Natuur.

Gij zult geen andere goden aanbidden, zoals het spirituele en alles voorbij het 3D want deze god is een wraakzuchtig god die dat niet kan verdragen.

GIJ zult uw werkmanie veel gebruiken om deze planeet onleefbaar te maken.

Gij zult vooral veel vliegen, veel autorijden, veel op vakantie gaan, veel eten en veel cruises nemen en vooral veel heel veel kopen.
En vooral veel gif gebruiken en geen gezonde voeding.

Gy zult u de hele dag laten bestralen door wifi, elektromagnetische velden en rijden in hoog geladen elektrische auto’s en in virustijden mondkapjes dragen om u de indruk te geven dat u het veroorzaakte kunt weren.
Gij zult de gehele dag elkaar vermaken en bezig te houden door naar mijn hoofdgod te luisteren via zijn  eigen kanaal dat u ontvangt op de handi.

Gij zult u vooral niet herinneren wie u bent of onderzoek te doen naar wat u aanstuurt daar dat de door u aanbeden goden niet welgevallig is.

En als u zich niet aan deze geboden houdt bent u voor eeuwig verloren in deze nog materiele wordende 3 D-wereld

En is er alleen hoop voor uw ziel om weer terug te komen en de eigen rommel op te ruimen of de zelf veroorzaakte rommel te ondergaan

En hebt elkander vooral niet lief

En gebruik de ander tot meerdere glorie van de ahrimanische Geesten.

Veel plezier op deze voor u bedachte materiele planeet.


en er zijn overigens ook andere echte Goden
en Ahriman geeft je de mogelijkheid het 'te weer staan'....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten