vrijdag 6 maart 2020

waar vooral corona....

Als je de verspreiding van de besmettingsgraad van corona in Nederland en elders bekijkt, zei ik dat die omgevingen zijn getroffen waar een zeer subtiel verontreinigde aarde voorkomt. Het betreft in Nederland grootstedelijke gebieden, de mijnstreek -Zuid- en Midden Limburg, en vooral de sterk vervuilde agrarische gebieden zoals Brabant. Gebieden als het noorden van het land, die relatief schoner zijn in de subtiliteit, kennen nog geen corona gevallen.
In de getroffen gebieden tref je de ver negatiefde elementen aarde, water en vuur aan en is de subtiele afvalstroom gestopt.  Letterlijk zijn de voedende aether krachten daar verbruikt en is voor de mens geen voedende kracht meer aanwezig en leeft de mens niet meer in een ‘midden wereld veld’ maar in de onderwereld. Net boven en in de aarde is dan een potentieel corona veld, dat virussen aantrekt.
Het virus is dus niet de boosdoener maar het door mensen vernietigde subtiele veld. Daarom zal het virus vooral de steden opzoeken en mag je dankbaar zijn dat het nu in het bewustzijn komt hoe wij onbewust en naïef met de aardehuid omgaan. Nederland heeft dan een vrijwel totaal uitgeputte elementale wereld maar wel mensen die een redelijk ik bewustzijn hebben. Aan hen nu de opdracht om meer verantwoording voor ons milieu te kiezen, anders trekken we steeds narigheid aan die ons iets wil spiegelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten