dinsdag 10 maart 2020

Witte bevolking geboorte politiek

Deze film heeft me gechoqueerd en zelf doen walgen (https://www.arte.tv/de/videos/070831-000-A/bloss-keine-tochter/)
De actieve Westerse politiek van bevolkingscontrole in Azië in vooral India, Korea en China die zoveel bijwerkingen heeft veroorzaakt dat ik daarvan walg.
Het begon al na de oorlog en meer in de zestiger jaren dat de VS een elitegroep van de Rockefeller-  en de Ford Foundation druk ging uitoefenen om in derdewereldlanden de bevolkingsdruk te verlagen. Hun tactieken van de ontvolking hebben geleid tot algemene en  selectieve dwangafdrijvingen, bevoordeling van jongens geboorten, dwang sterilisaties, straf, manipulaties van voeding etc.
En dat deels om de ‘mindere niet blanke mens’ niet te laten voortplanten.

Nu lopen er minstens 177 miljoen jonge mannen rond die geen vrouw kunnen krijgen omdat ze in hun land er niet zijn door de bevolkingspolitiek. Eén op de vijf Chinese jongens vindt geen vrouw en hebben de bijnaam ‘kale tak’ omdat de familiestamboom sterft. Met gevolg dat families met een zoon overgaan tot kidnapping van jonge meisjes die opgroeien in de familie en later trouwen met de zoon. En vrouwenhandel uit de Filippijnen, Indonesië en Vietnam. En mannen die zich te pleuris werken in China in de industrie - zeven dagen in de week- om hun ouders te betalen en om een vrouw waar ook  te kunnen kopen. In 19 landen en vooral in Azië is er nu een scheve geslachtsverhouding bewust bewerkt.

Nog steeds is de Verenigde Naties betrokken bij geboorte programma’s in de wereld, gesteund door westerse landen (ook Nederland), Multinationale bedrijven, private fondsen en proberen hetzelfde als in Azië is gelukt nu in Afrika te bewerken. Nu zijn het andere namen als bijvoorbeeld mogelijk Bill Gates die ‘grote doelen’ nastreven met mensen.

En de jonge mannen die als economische vluchteling hier in het westen willen komen om hier geld te verdienen kunnen dan hun ouders instand houden en een vrouw ‘kopen’. In Europa ontstaat een nieuwe onderkasten van deze ‘outcast’.  Onderzoek heeft aangetoond dat de jonge mannen die geen vrouw hebben een zeer hoog testosteron gehalte hebben. Hebben ze een vrouw dan daalt dat hormoon gehalte en als ze kinderen hebben is het percentage testosteron het laagst.

Een vriend zij me gekscherend: wist je niet dat toen ik in dienst zat ze kamfer in het eten deden om onze lust te ontkrachten. Nu doen dat de E-nummers, landbouwgift e.d. Het is heel dichtbij!

Het vrouwelijke geslacht heeft het in Azië niet makkelijk en vele miljoenen foetussen zijn geofferd door deze kind politiek. Zelfs de één kind politiek in China is door de V.S. in de persoon van Nixon aan de Chinese autoriteiten verkocht en uitgevoerd.
Waar zijn al die vrouwenzielen gebleven, vraag ik me af en wat een woede hebben die ongeboren zielen achtergelaten op vooral de moeders!

Een Arte film die mij wakker heeft gemaakt hoe met van boven opgelegde politiek en met hulp van internationale organisaties en bedrijven en lobbygroepen de natuurlijke reproductie wordt gemanipuleerd met alle gevolgen van dien.

Heb mededogen met al die afgedreven kinderen en die gemanipuleerde vrouwen die geen keus hadden of kregen!

 Bloß keine Tochter!Asiens Frauenmangel und die Folgen


Der Frauenhandel boomt: In China finden Millionen Männer im heiratsfähigen Alter keine Frau mehr – genau wie in Indien und Südkorea. Auf Flugblättern und Plakaten preisen sie ihre Söhne an: chinesische Mütter auf der verzweifelten Suche nach einer Schwiegertochter. Wie konnte es so weit kommen und wer ist dafür verantwortlich, dass weltweit Millionen von Frauen fehlen? Neben anderen Faktoren ist es auch die traditionelle Präferenz von Söhnen ist, die vielerorts zur selektiven Abtreibung von Mädchen geführt hat. Jedoch ist Frauenmangel kein nationales, selbst verschuldetes Phänomen einzelner Länder, sondern Folge gezielter Bevölkerungspolitik von Industrienationen nach dem Zweiten Weltkrieg und deren Angst vor einer Bevölkerungsexplosion: Entwicklungsgelder und der Einsatz medizinischer Geräte spielen damals wie heute eine erhebliche Rolle. Anhand von persönlichen Schicksalen aus Südkorea, China, Indien sowie Vietnam und belegt durch bisher unveröffentlichtes Archivmaterial wird den Gründen und Folgen des von Menschen gemachten Ungleichgewichts der Geschlechter nachgegangen. Ein Blick in die Zukunft: Entführung, Verkauf und Missbrauch von Mädchen und jungen Frauen nehmen zu. Das Phänomen des Frauenmangels und des Männerüberschusses destabilisiert immer mehr Gesellschaften weltweit. Ein investigativer Dokumentarfilm über Verflechtungen aus Politik, Wirtschaft und Medizin, die Frauen – früher wie heute – zum Spielball staatlicher und krimineller Interessensgruppen werden lässt.

·       Regie :
·       Antje Christ, Dorothe Dörholt
·       Land :
·       Deutschland
·       Jahr :
·       2018
Geen opmerkingen:

Een reactie posten