zaterdag 7 juli 2018

Voetbalkrachten

De Olympische voetbalspelen in Rusland zijn voor velen een ware hype. Brood en spelen zijn zo oud als de mensheid nodig om ‘uit te laten’ voor de ingezetenen.  De Romeinen bouwden heel bewust hun arena’s en de elite  konden zo de krachten verzamelen en hergebruiken.

Maar wat maakt dat de vorige wereldkampioen Duitsland nu de laatste werd? Is Rusland bewust aan het manipuleren op subtiel niveau m.b.v. psychologische oorlogsvoering of met technisch wetenschappelijke technieken? Worden de aardse netwerken op horizontaal niveau gemanipuleerd?
In de oude tijd kenden we ook de magie om de strijd te binvloeden met ondermeer geluid en elementaar wezens.
In elk geval is een voetbal stadion energetisch een zeer laag bewust veld en zeker geen neutraal veld, waar grote belangen spelen en gerichtheid is om de tegenspeler uit te schakelen; strijd, oorlog, overwinning, macht en geld tegelijk.

Een collega noemt dat hier geen sprake is van bewuste manipulatie. Hij wees wel op de vormkracht van de stadions. Neem de Amsterdamse arena eens zij hij; het lijkt wel een buitenaardse vorm, een grote ufo.  Een analogie van de vorm. Maar wat essentiëler is wat er boven een stadion hangt zei hij; buitenaardsen die heerlijk aftappen en beïnvloeden de supporters met hun tatoeages die de aantrekkingen nog sterker maken.
Al met al geen sferen voor fijnproevers ! Kijk gerust maar weet wat je ondersteund

De grijze spleetogen zijn lastige vrienden die subtiel behoorlijk kunnen huishouden en soms heel diep in ons systeem kunnen wonen. Je hebt soms dit paard van Troje zelfs vaak onbewust binnengelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten