zondag 3 november 2019

gevolgen voor subtiele in-en uitstroom door overtechniek


In en uitstroom van subtiliteit bij gebieden met technische belasting door negatieve belastingen zijn anders. Een heel gebied heeft bij technische belasting een antenne en in dat veld dat aangetrokken wordt regeert de materiele lagere drift (mars-achtig). 
Rijdend door de Flevopolder richting Friesland was vooral daar in het zuiden door een overbelasting met windmolens  een geheel technisch veld ontstaan dat de subtiele kosmische instroom niet meer kan plaatsvinden en de aarde uitstroom – het aardeveld- zich terugtrekt. Oftewel geen voedende in- en uitstroom meer voor plant, dier en ....  Het daar verbouwde voedsel wordt 'technisch voedsel’ met een andere soort belasting voor de mens. 
Overigens is het veld in de Noordoostpolder beter, mede door minder windmolens. Daar is wel een uitwisseling van instroom uit de kosmos en uitstroom in de aarde. 
Bij groot water is de maximale verbinding met boven! 
Reizend naar het noorden en je komt Friesland binnen, dan is daar veel meer kosmische straling en heel divers naar punten! Veel differentiatie en minder uniform.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten