zondag 24 november 2019

Hillensberg, het heilige bos werd eens door de Romeinen met de bevolking vernietigd.



De hoogte, de heuvel van Hillensberg was eens een heilige heuvel. De Michaels kerk is niet voor niets daar gebouwd en heeft een heilige lijn, die nog steeds stromend loopt over het kerkepad achter de kerkheuvel.
De landschapsengel, die heel hoog in de sferen leeft, meldt dat dit landschap slaapt.

In de ondergrond heb je eerst de Godin en daaronder een Lichtbel -Licht vanuit de Aarde-met aan de buitenzijde een heilige Bosgeest. Hille..helle…godin benaming..oud.

 Wanneer is het heilige hier verdwenen? In de laat Romeinse tijd 300/400 AD.
Dit was een heilige heuvel en de Romeinen hebben hier huisgehouden, een strijd gevoerd en het heilige bos omgehakt.
Hier woonde een Keltische stam, die een opium, een heilig bos beheerden dat op last van de Romeinen is geveld.

In de aarde van de hoogte, het hoogste punt in de omgeving, leeft nog een Godin die ontkent en vervloekt is met een RK-afsluitingsvloek. Opmerkelijk ook een ‘stamvloek’ op oppervlakte niveau.
Deze stamvloek ontstond toen alle bomen zijn omgehakt en de algehele ontering van het bosheiligdom: niets mag blijven van dat heilige woud! Opdrachtgever: Romeinen, in opdracht van een Keltische leider? Een groot trauma voor dit gebied zijnde.

Twee nabij bewoners, die tijdens mijn bezoek aanwezig waren, zijn ook bij deze te grote overgang geweest   De man aan de agressor zijde die het woud mee kapte en de bevolking vermoorde en zijn huidige vrouw aan de Keltische zijde die gedood werd. Her is sprake van een ‘Subtiele Landschaps trekkracht’. Een laag rondom het aardoppervlak dat mensen aantrekt om onverwerkt verleden met gebied te verwerken. Aantrekking kan zijn daar geboren worden, of later gaan wonen of er op vakantie te gaan of anderszins. In het Limburgse zit deze laag onder aan de oppervlakte en hier in Schirnding net boven het aardoppervlak. Deze laag heeft een bewustzijnswezen dat werkt als een automaat. Je hebt gebieden met veel of weinig trekkracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten