woensdag 11 januari 2017

meer dan..voor te stellen is….

Als mens te mogen leven op deze overgangszone van aarde en lucht op een kleine planeet in dit zonnestelsel in dit universum is een hele ervaring.
Dat je vrij buiten kunt lopen, wel gekleed tegen de heersende aardehuid buiten temperatuur in de polariteit van dag/nacht, mannelijk/vrouwelijk.  Met een afgegrensd bewustzijn om hier ook werkelijk te kunnen zijn in het kosmische krachtenspel van tijdelijkheden van korte levenscycli. Als grensbewoner in een tijdelijk lichaam en begrensd door ruimte en tijd en gevoed door de elementen aarde, water, vuur en lucht.

Wat we materie noemen heeft een binnenaarde en een buitenaarde realiteit. Binnenaards is materie net zo leeg als de Ruimte tussen de materiële sterren  Deze inneraardse realiteit en de buitenaardse ruimte is onder, in en om ons.  Materie wordt als het ware ruimteloos. De ouden noemden dat de onderscheiden vorm lichamen, voorgesteld in  ondermeer de platonische vormen.

Wat mensen buitenaardsen noemen is niet altijd juist daar de andere vorm bewustzijns wezens zowel boven (daar, verweg), onder (in de aarde) als in ons (tussen de materie) zitten.
Des nachts als je slaapt kun je naar binnen gaan of daaruit ruimtelijk en dat geeft verschillende ervaringen.  Andere bewustzijnswezens, zoals natuurwezens leven in deze door ons geziene lege werelden rondom de planeetschil maar is een nog grotere levenssfeer dan de aardse biosfeer, waar het een wezenlijke connectie mee heeft.


Reizen in ruimte en tijd en materie vereist geen verplaatsing van je fysieke lijf meer. Het is een intern proces, een innerlijke kwaliteit van datgene dat in ons lijf, dit prachtige  planeetlichaam leeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten