dinsdag 10 januari 2017

zaterdag Wierengen excursie

Uitnodiging

Wieringen, een gaialogische Ontmoeting met een oude streek

Zaterdag  14 januari 2017
10.30 uur 17.00 uur.


Een  Ontmoeting met  het Wezenlijke van de streek Wieringen, het voormalige eiland en oude ondergrondplek.

Aanstaande zaterdag 14 januari ga ik weer op stap naar het voormalige eiland Wieringen (wîr=hoogte) in de kop van Noord-Holland. Een reis naar een oude vast plek met een lang verleden. Er zijn markante (vroeg) christelijke plekken, Friese en Vikingplekken en van nog oudere bevolkingen. 
Ook een plek waar  op en rond de oude constant  mensen-plekken een oudere bewoning door subtiele realiteiten is. Nu noemen we dat de verborgen wereld, de niet zichtbare realiteiten die naast de mensen samenleving, nu afgescheiden van de huidige mensen wereld in een andere dimensie voortleven.

Themas op deze dag zijn:
- kan en mag ik  oude krachtplaatsen reinigen en wat zijn de mogelijkheden. Oefeningen in de praktijk met aandacht, zelfreflectie en wandelmogelijkheden- onderzoek naar de vier sferen : geosfeer (de vaste), biosfeer, noösfeer en de subtiele sfeer.
Met vooral aandacht aan hoe de menselijke sfeer (noösfeer) op een eiland in kaart te brengen.  
Met enkele krasse voorbeelden van menselijke bewoningen keuzen uit de dertiger jaren bij de inpoldering

- onderzoek naar de lucht en aether sferen, o.a. de oude Asenwerelden met haar subtiliteiten

- diverse aardingsmethoden en hun uitwerkingen


We ontmoeten elkaar bij Oosterland op de parkeerplaats ten noorden van de kerk van Oosterland. Vandaar neem ik je mee naar verschillende ontmoetingspunten.

Neem vooral verschillende geschenken mee voor het eiland en haar subtiele bewoners, warme buitenkleding voor jezelf, eventueel iets om op te zitten en iets voor een gemeenschappelijke maaltijd.

In de ontmoeting met het subtiele staat buiten centraal maar ook jezelf wordt natuurlijk geraakt en 'ont-wikkeld', gevoed en gewijd……

Wil je komen en de afstand is een probleem, mogelijk kun je met iemand meerijden uit de buurt. Laat het me weten als dat nodig is.
   
Graag hoor ik van je of je aanwezig bent bij dit subtiele veldonderzoek van dit mooie stukje authentieke kustland.

WELKOM

Planning gaialogische ervaringstochten
- februari: 18  Friesland
- maart: 11
- april:  8
- mei: 13
- juni: 10

- juli: 8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten