maandag 1 mei 2017

Nederwereld in onze middenwereld; interacties vanuit boven

 Enkele nachten geleden kreeg ik geomantisch onderricht in een grote groep. Ondermeer moesten we ervaren  wat straling vanuit de lucht van boven met ons doet en dat was niet prettig.

Nieuw in deze tijd zijn de bewuste menselijke interacties in de atmosfeer door de aanleg van een defensief atmosferisch wapenschild (1) via chemtrails, HAARP netwerken die de atmosferische boven trillingen veranderen/manipuleren, de vele (spionage)satellieten die scannen en op menselijk niveau de Wi-Fi zones, radarwerken en telecommunicatienetwerk zenders.  Daar komt nog bij de doorlaatbare atmosfeer voor kosmische straling inclusief de zonnestraling.

Wat boven straling met ons doet kan je mooi schouwen bij mensen die net een lange vliegreis hebben meegemaakt dan wel de energetische structuur rondom een vliegveld als Schiphol.  Ook de stadsbewoner die verslaafd en gebogen over zijn handi loopt in het wifiveld en daarin loopt als een ‘talking head’ lichaam.

De één is gevoelig voor de mentale aspecten van Mindcontrol, de ander voor de energetische component, een ander voor de emotionele en weer en ander wat het doet met het fysieke systeem , bijvoorbeeld met haar DNA strengen en weer een ander voor de buitenaardse controle systemen rondom de aarde. De laatsten zijn zeer irritant en ik merk ze direct als ik over iets communiceer dat ze intunen via hun  scan computer technieken.

Goed wakker blijven is het devies bij al deze bemoeienissen.


1. https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten