woensdag 17 oktober 2018

Let us write more….about human ignorance with radioactivityAls het om een kwaliteits punt gaat heb je in principe drie mogelijkheden, ging ons gesprek vanmorgen over:

1. het werkelijke punt waar het om gaat

2. een acupunctuur punt dat met het werkelijke punt verbonden is via het grid, de netwerken op, in en boven de aarde. In de macrokosmos heb je dit gegeven maar ook in de microkosmos van bijvoorbeeld je huis, een kamer, je lichaam, je aura e.d.
Dit is een uitvloeisel met het universele gegeven dat alles met alles verbonden is.

3. een referentiepunt, dat een gelijke, gelijksoortige  trilling heeft als 1 of  2.


Ik noem dit omdat m’n vriend sprak over de recente pijnpunten van het zeer negatief uitwerkende element vuur op  het element  aarde van de kernrampen. De laatste was Fukushima in Japan van de kernreactoren die door een aardbeving en tsunami zijn getroffen. Opmerkelijk dat wetenschappers zich verbazen over het positieve verloop van deze kernramp met een toch geringere impact. Japan heeft schijnbaar leergeld betaald van eerdere kernrampen o.a. die van Nagasaki.

De kleinere ramp in Tjernobyl heeft echter een grotere impact op Rusland en omgeving, omdat zij nog geen leergeld hebben betaald!

M’n vriend noemde dat een  vriend van hem naar het pijnpunt van de kernramp in Japan is gegaan en daar een uitgekozen malachiet steen heeft gelegd om de straling door de aarde te laten transformeren. Het punt is via google maps uitgezocht. Ook heeft hij in zijn eigen kamer op een referentiepunt een zelfde steen gelegd, zodat de pijn verzacht wordt en hulp vanuit andere dimensies wordt ingezet.

We zagen vanmorgen nog even de  Japanse ramp plek aan en in de luchtsferen is nog een radioactive wolk.  Met bepaald alchemisch goud en zilver heeft hij dat vervolgens op een referentiepunt de ontkrachtinf in werking gezet en de zwarte draken schoten uit de wolk, die deze besmette  wolk ook vasthielden.
Overigens had m’n vriend  bijna drie jaar geleden het alchemistisch goud en zilver bij een betrouwbare maakster gekocht en daarin hadden zich kleine steentje afgezet. Een versnelling van het scheppings gebeuren door een samenkomst van verschillende factoren; de herkomst, opslagplek in een bepaald kwalitatief huis, bewustzijn persoon e.d. De maakster had nog niet eerder van dit steenvormende proces gehoord.

Hoe de vervuiling van de Stille Oceaan door de radioactiviteit kan worden opgenomen is nog een punt van onderzoek.


Overigens hebben onze  Ruimte broeders niet kunnen voorkomen dat deze genoemde kernrampen optraden. Immers ook de verantwoordelijken moet leergeld leren en je kunt niet altijd boven hen gaan staan.  De lessen van vrijheid zijn hier beperkt maar tegelijk ook groot.
Met dank aan m'n vriend


reactie:
"Elke keer lees ik je mails met veel plezier.

Ik ben blij dat je meehelpt met de pijnpunten van onze wereld te transformeren, bedankt!"
F.R.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten