dinsdag 5 maart 2019

post Roslin


In dit leven herken ik als man het vrouwelijke in me vorm te geven, niet meer in het uiterlijke een relatie te zoeken maar van binnen het kind te laten geboren zijnde, mogelijk elk jaar weer.
En de oude subtiele wegen te lossen, die afgerond worden, met haar sporen in het landschap en die te bevrijden uit haar oude hypnose, door mensen bekrachtigde situaties.

Het proces van herkenning van oude stukken is een mooie weg.

Donderdag wees hij op ‘een mes in m’n keel’ die bestond uit een ‘vrijwillige’ offering op de Roslinplek. Immers deze plek was al een oude cultusplek en oude culturen hebben daar ook hun eigentijdse riten gedaan., zoals de Keltische.
Elk jaar werd in de tempelieren na fase van het 15e eeuwse Roslin tijdens de bouw van hun kapel een mensenoffer uit eigen kring gemaakt van één van de ‘ingewijden’. Een zelfoffering, je geven aan een heiligdom, in dit geval een nieuw bouwwerk, een tempel, is een hele oude traditie.
Plekken kunnen daar ook aan gewend raken, verslaafd en worden zuur/boos als ze het niet meer krijgen. Daarom moest dat nu omgedraaid worden.

In elk geval werden in Roslin bij de bouw, zwarte missen gehouden, de tegenpool van het licht geëerd deels uit eigen belang en deels ook passend in de tijdsgeest om meer in het zwart, het duister te gaan waar je als je niet uit kijkt, in kunt blijven steken incarnaties lang. De bouwgroep zette het lichte neer en de ritualisten verbonden zich met de tegenpool, de anti materie, de anti schepping, het zwarte gat.
Be aware of your path!

met Dank aan de medebroeders
die elkaar elke tijd weer vinden en elkaar ondersteunen
en de plek Roslin: ontdek daar je eigen pad


Geen opmerkingen:

Een reactie posten