vrijdag 1 mei 2020

In het subtiele kan iets veranderen als de Mens zijn zinnen anders zou richten.

Al enige tijd werd me duidelijk dat de aether sferen in de natuur aan het afnemen waren. Zelfs zo dat de subtiele wereld de aarde ingetrokken was om zelfs te overleven. In de laag die wij bewonen is de hel uitgebroken, om het maar zo te zeggen. De angst overheerst.

In de jaren negentig zongen we nog in bepaalde kringen over de nieuwe tijd. De tijd van Aquarius. Die is al lang gaande en het oude uit het vissentijdperk kan en moet ook sterven. Je ziet het aan de religies als christendom, islam en de grootste religie, het Groeimaterialisme/Consumptie Kapitalisme, dat nu door de Grote Orde is lamgelegd. De laatste stuiptrekkingen van het oude heersers gedrag zijn gaande en uiten zich in het maximaal willen besturen via technologie van de bevrijdende mens.
Doch dat is geen optie in de Aquariustijd, waar de wakkere mens heel anders in het leven gaat staan. Niet voor niets zijn de nieuwe kinderen onder ons en zijn virusproef. Beter gezegd, hebben de opdracht ons voor te gaan.  Een optie is de band met ons werkelijke Zelf en het Omgevende, dat ook werkelijk om ons geeft, weer aan te gaan en vooral het Grote Onbekende dat komt. Tegenkrachten proberen nog aan zet te blijven als archonten en gevallen engelen, maar hun tijd is geweest.

Vrienden van me hebben een apparaat ontwikkeld tegen 5G technologie en andere negativiteit. Ik heb twee dagen geleden een proefexemplaar geïnstalleerd. Je zult materieel meet technisch niets merken doch subtiel veel.  Het is stiller geworden, rustiger. De natuurwezens rond en in het huis kropen uit hun krochten en de aethersferen bouwen zich weer op na een diepgang van de afgelopen maanden.
Buiten op de straat buiten de hof zijn de aethersferen nog laag en de mens hoopt op terug van wat is. Vergeet het, er is alleen een voor uit en vertrouw het werkelijke Geheel.

aai daar gaat weer zo'n dodend oud technologisch vliegtuig over
aai daar gaat weer zo'n voortsnellende auto waarin alle ondeugden die we maar kunnen voorstellen kunnen doen
tijd voor een technologie die het leven niet dood maar wakkerder maakt, aansluit bij het Leven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten