donderdag 16 februari 2017

angstige koeien door aarde ondergrond veranderingen

In de media heb je de afgelopen dagen dit bericht kunnen lezen:
“Drie weken geleden waren de koeien op vier Groningse boerderijen tegelijk massaal in paniek geraakt. Eerder gebeurde het op andere plekken. „Er is iets waar ze doodsbang voor zijn. Maar wat?”, zegt een boer. Aardbevingen zijn het niet, want daar zijn de koeien aan gewend. Bovendien gebeurt het ook buiten het aardbevingsgebied.”
“Bij Oudman in Stitswerd. renden de koeien in volslagen paniek door de stal. Op hetzelfde moment gebeurde dat ook bij vier collega-melkveehouders in de buurt. Toen het verhaal bekend werd, meldden zich nog meer melkveehouders.”
Landbouworganisatie LTO Noord komt met een meldpunt voor koeien in paniek.
Ik deelde het bericht met m’n geomantische leermeester en hij vertelde het volgende; in het aardbevingsgebied en vlak daarbuiten krijg je door zettingverschijnselen. Dieren zoals de gevoelige koeien merken dat en dat geeft onrust; angst en paniek.
Bekend in andere culturen dat dieren voorafgaand aan natuur fenomenen reageren. Zoals bij de tjunami in de regio Indonesie een aantal jaren geleden de olifanten in paniek raakten. In China is bekend dat het gebeurd bij kikkers.  Wij hebben eenvoudig weg geen aardbevingen cultuur en herkenbare dierensignalen.  De koeien geven een teken dat er iets gebeurd in de ondergrond wat doorwerkt in het bovengrondse.
Nog steeds ruzieën de mensen over de gevolgen materieel en psychisch. Doch de regio raakt ook subtiel vervuild en dat geeft angst. Zolang geen tegenoffer is gegeven blijft de ondergrond rommelen, brengt Rommel in de mensenwereld. De bewoner zijn daarvan het slachtoffer terwijl alle consumenten mede dit hebben veroorzaakt. 
Een mars naar Groningen om het gebied te zegenen is een mogelijkheid. Wie doet mee?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten